Користувачі смартфона Samsung Galaxy S21 FE поскаржилися на екран
Користувачі смартфона Samsung Galaxy S21 FE поскаржилися на екран

Користувачі смартфона Samsung Galaxy S21 FE поскаржилися на екран

Деякі покупці Galaxy S21 FE виявили, що після виходу телефону на ринок у дисплея іноді виникають проблеми з частотою оновлення.

Samsung оснастив свій Galaxy S21 FE 6,4-дюймовим дисплеєм з максимальною частотою оновлення 120 Гц. Однак у ньому відсутня підтримка змінної частоти оновлення, яку пропонують преміальні флагманські смартфони Samsung, що означає, що дисплей може показувати технічно або 120 Гц, або 60 Гц, і нічого між ними.

Однак, як виявили деякі власники, програмне забезпечення інколи намагається відобразити частоту оновлення нижче 60 Гц, що призводить до деяких затримок у роботі Galaxy S21 FE. В одній із тем форуму підтримки, де зібрано кілька повідомлень про подібну поведінку, проблема описана як “викликає величезні затримки та зависання” в анімації телефону.

Співробітники SamMobile також повідомляють про цю проблему і відзначають можливе, хоч і тимчасове рішення: мабуть, просте вимкнення і повторне включення екрана повертає все в робочий стан. В даний час неясно, чи це проблема, пов’язана з апаратним забезпеченням, або це викликано програмним забезпеченням, але останнє здається більш ймовірним, вважає видання 9to5google.

Источник материала
loader
loader