"Хто готовий і вміє тримати зброю": Олексій Резніков просить вступати в тероборону
"Хто готовий і вміє тримати зброю": Олексій Резніков просить вступати в тероборону

"Хто готовий і вміє тримати зброю": Олексій Резніков просить вступати в тероборону

Олексій Резніков, міністр оборони, запрошує всіх бажаючих вступати до лав територіальної оборони і давати відсіч російському агресору.

Про це він написав на особистій сторінці в Facebook.

Українці, здатні тримати зброю

Олексій Резніков закликав українців, які хочуть захищати Україну від ворожого нападу, але не є строчниками або контрактниками ЗСУ, приєднуватися до лав територіальної оборони.

Про це також просить командувач силами територіальної оборони ЗСУ Юрій Галушкін на сторінці у Facebook: "Чекаю всіх в строю! Смерть окупантам!".

Українців просять вступати до лав територіальної оборони

"Україна переходить в режим повної оборони. Всі, хто готовий і вміє тримати зброю, може прямо зараз вступити до лав Сил територіальної оборони Збройних Сил України у Вашому регіоні", - закликав глава Міністерства оборони.

І уточнив, що потрібно прийти в бригади і батальйони Сил ТрО в регіоні, де проживаєте. Мати при собі тільки паспорт і бажання застосувати видану зброю на захист Батьківщини.

Оперативна інформація про ситуацію в Україні

Стало відомо, що Сухопутні війська України в районі Краматорська змогли знищити шостий за рахунком ворожий військовий літак РФ. У той же час Державна прикордонна служба повідомляє, що відбулася атака з повітря з боку Республіки Білорусь в районі моста перед пунктом пропуску "Славутич". Поранених і постраждалих немає.

Олексій Резніков і Юрій Галушкін повідомляють оперативну інформацію про ситуацію в Україні і просять приєднуватися в сили ТрО

Оборона тримається прикордонниками в населених пунктах Великі Копані та Іваново Херсонської області. У районі Скадовська службовці швидкого реагування зазнали атаки з ворожих вертольотів. Є дані про трьох загиблих і поранених. "Незважаючи на це, прикордонники ведуть бій з окупантом", - дослівно від Державної прикордонної служби.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що німецькі ЗМІ замінили рекламу "Газпрому" написом "Свободу Україні".

Також ми писали, що заклик резервістів першої черги 23 лютого: хто це.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом