Путіна вважає неадекватним навіть вище керівництво Росії: "Він збожеволів"
Путіна вважає неадекватним навіть вище керівництво Росії: "Він збожеволів"

Путіна вважає неадекватним навіть вище керівництво Росії: "Він збожеволів"

Не тільки Україна і весь світ впевнені в неадекватності і божевіллі президента Росії Володимира Путіна. Тепер у цьому не сумнівається навіть російська еліта і вище політичне керівництво.

Про це пише видання "Українська правда", посилаючись на дані розвідки.

Переважають панічні настрої

Згідно з інформацією, отриманою виданням від розвідки, зараз більшість представників російської еліти поспішно евакуюють своїх рідних в ті країни, які ще не закрили свої кордони для них. Це Ізраїль, Об'єднані Арабські Емірати і Грузія.

Про те, що вище політичне керівництво впевнене в божевіллі і неадекватності Володимира Путіна, говорять дані, ніби його близьке оточення уточнює місця перебування на випадок ядерної війни. Нагадаємо, саме він наказав перевести сили стримування в особливий режим бойового чергування, що дослівно означає тримати палець над кнопкою пуску ядерної боєголовки.

Імовірність є, але незначна

Також українській розвідці вдалося перехопити розмову, яка сталася між радником-посланцем посольства Російської Федерації в Америці Артуром Люкмановим і І людиною на ім'я Владислав Луценко (особа не встановлена). За контекстом зрозуміло, що ймовірність ядерного конфлікту існує, але вона незначна.

Російська еліта і керівництво Росії вважають Володимира Путіна божевільним і неадекватним

Цей же Луценко також уточнив, що президент Росії "зараз зійшов з розуму і його стан неадекватний", адже він розуміє, що вже програв у війні з Україною.

Зауважимо, за голову лідера РФ почали призначати фінансову винагороду. Російський бізнесмен Олександр Конанихін виклав на сторінці в Facebook повідомлення, що нагородить мільйоном доларів ту людину, яка принесе голову Володимира Путіна на блюдечку. Ідеться необов'язково про смерть, але навіть про арешт.

Раніше портал MY.UA повідомляв, як розмовляти з росіянами, яким промили мізки пропагандою: відповіді на фейки.

Також ми писали, що Кремль хоче зробити Януковича "президентом України" , його привезли до Мінська.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом