Зеленський обіцяв виплатити зарплату всім українцям, що втратили роботу через війну
Зеленський обіцяв виплатити зарплату всім українцям, що втратили роботу через війну

Зеленський обіцяв виплатити зарплату всім українцям, що втратили роботу через війну

Президент України Володимир Зеленський виступив зі щоденним зверненням до громадян країни і розповів про нову державну програму допомоги.

Подробиці на сторінці офісу Президента в YouTube.

Війна забрала в українців роботу

Вкотре Володимир Зеленський звернувся до українців зі словами подяки за те, що вони щодня захищають країну від окупантів. І висловив жаль щодо того, що війна забрала у безлічі людей можливість працювати і заробляти.

Володимир Зеленський обіцяв виплатити 6,5 тисяч гривень всім українцям, які втратили роботу через війну

Природно, оскільки в багатьох містах і селах зараз проходять активні бойові дії, а люди змушені або покинути свій населений пункт/країну, або проводити дні і ночі в притулках, то ні про які походи на роботу не може бути й мови. Отже, зарплату вони не отримають і не зможуть купити найнеобхідніші речі.

Зарплата буде виплачена

Щоб допомогти людям хоча б невеликою матеріальною підтримкою, Володимир Зеленський ініціював державну програму. І запевнив усіх, що кожна людина, яка руками кремлівського диктатора втратила фінансову стабільність, буде винагороджена.

"Кожен найманий працівник, кожен ФОПівець, кожен українець, у якого Росія забрала можливість працювати, отримає 6,5 тисячі гривень без всяких умов", - уточнив президент країни. І додав: "Спеціально підкреслюю для українців старшого віку - незважаючи на війну, ми забезпечуємо повну виплату пенсій, проіндексованих пенсій, як це і повинно бути згідно із законодавством".

Але поки не ясно, як саме буде реалізована програма. Невідомо, чи будуть виплати здійснюватися на банківські картки, або ж видані готівковими коштами. Та й термінів Зеленський не назвав.

Раніше портал MY.UA повідомляв, як розмовляти з росіянами, яким промили мізки пропагандою: відповіді на фейки.

Також ми писали, що платити чи ні? Що робити з комунальними платежами під час війни.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом