Anonymous з початку війни зламали понад 2,5 тисяч сайтів Росії та Білорусі
Anonymous з початку війни зламали понад 2,5 тисяч сайтів Росії та Білорусі

Anonymous з початку війни зламали понад 2,5 тисяч сайтів Росії та Білорусі

На боці свободи і справедливості стоїть також міжнародна мережа хакерів Anonymous, яка слідом за всім світом оголосила кібервійну Володимиру Путіну.

Подробиці - на офіційній сторінці в Twitter.

Російські сайти, ідіть…

У сучасному світі інформаційна війна ведеться також кровожерливо і злочинно, як традиційна. За допомогою Інтернет-ресурсів пропаганда Кремля все більше затягує в мережі нерозуміння і незнання звичайних громадян Росії. Тому важливо протистояти психологічному впливу, який поширюють через сайти і телевізор.

Anonymous змогли покласти більше 2,5 тисяч російських і білоруських сайтів за час війни

Найсильніше вдарити по цьому місцю можуть ніхто інші, як хакери. На бік України у злочинній війні путінського режиму встала міжнародна мережа хакерів Anonymous. Програмісти і зломщики з усього світу з початку військових дій конкретно позначили свою позицію: знищити російського диктатора і зупинити кровопролиття. Вони це роблять доступними собі способами.

Anonymous ще продемонструють свої сили

Згідно з інформацією, яку надали хакери в соціальній мережі, вони критично вдарили по величезній кількості сайтів в Росії і Білорусі. "Після оголошення" кібервійни "злочинному режиму Кремля, на підтримку України, Anonymous зламав понад 2 500 вебсайтів російських і білоруських властей, державних ЗМІ, банків, лікарень, аеропортів, компаній і проросійських хакерських груп", - йдеться в повідомленні.

Хакери зламали російське телебачення і стали "кісткою в горлі" пропагандистам Кремля

Більш того, зломщики змогли пробратися в телевізор до звичайних людей. Це дозволило транслювати по всіх державних каналах правду про те, що відбувається в Україні, наперевагу постійній пропаганді Соловйова і Скабєєвої.

Оскільки війна ще триває, варто очікувати від Anonymous чергових атак. Вони вже показали, що не планують відсиджуватися осторонь, поки в Україні вбивають мирних жителів.  

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Anonymous зламали сайти ТАСС, "Комерсант", "Известия" та інші найбільші ЗМІ РФ.

Також ми писали, що в Україні розблокують "ВКонтакте" і"Однокласники" для інформаційної війни з путінським режимом.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом