Путін використовував вже 90% військових, які базувалися біля українських кордонів
Путін використовував вже 90% військових, які базувалися біля українських кордонів

Путін використовував вже 90% військових, які базувалися біля українських кордонів

Україна отримала інформацію від представників США в Білому домі, які співпрацюють з американською розвідкою.

Подробиці пише Центр протидії дезінформації в Telegram.

Велика частина військовослужбовців вже в Україні

Згідно з даними, отриманими з Білого дому, президент Росії Володимир Путін послав на територію України вже 90% своїх військовослужбовців, які кілька місяців базувалися біля українських кордонів. Таким чином, велика частина окупантів вже зустрілася з опором Збройних сил і звичайних громадян.

Американська розвідка повідомляє про 90% зібраних Путіним військових, які вже опинилися в Україні

Зауважимо, через 8 днів війни втрати країни-агресора становлять приблизно 9000 осіб. Незважаючи на великі втрати, США не може підтвердити, що Росія послаблює наступальні дії. Навпаки, спостерігається ескалація військової потужності. Хоча армія окупантів так і не змогла зайняти жодне велике місто або встановити владу над важливими стратегічними об'єктами.

Найбільш багатостраждальні міста України

На сьогоднішній день найзапекліші бої ведуться в околицях Києва, Чернігова, Харкова, Маріуполя та Херсона. Окупанти обстрілюють міста, бомблять ракетними ударами і танковими залпами. Незважаючи на спроби взяти міста силою, українські військовослужбовці, Національна гвардія і навіть мирні жителі не дозволяють російській армії досягти мети.

Все, що залишається від військової техніки Росії, після припинення кордону з Україною

Розвідка Америки підтверджує той факт, що всі ці населені пункти зараз повністю контролюються українською владою. Раніше повідомлялося, що окупанти можуть почати обстріл Одеси з військових кораблів у Чорному морі. Але представник США в Білому домі стверджує, що не було помітно ніяких військово-морських дій поблизу портової Одеси.

Ворог явно видихався і не може продовжувати наступальні атаки. Це підтверджують слова Олексія Арестовича щодо результатів другого раунду переговорів. Він стверджує, що РФ почала зменшувати свої вимоги, оскільки розуміє, що військовими діями не зможе досягти політичних цілей.

"Вони вже припинили говорити про денацифікацію, зараз головне - нерозміщення в Україні окремих видів наступального озброєння", – пряма мова Олексія Арестовича.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що влада Мальти вдячна за мир і спокій на острові, поки біженців приймають інші країни ЄС.

Також ми писали, що щеня на прізвисько Байрактар допомагає захисникам передбачати атаки ворога.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом