Джамала зібрала 67 мільйонів євро для української армії
Джамала зібрала 67 мільйонів євро для української армії

Джамала зібрала 67 мільйонів євро для української армії

Джамала зібрала 67 млн євро для української армії під час виступу на німецькому Нацвідборі 5 березня. Вона виконала пісню "1944", із якою перемогла на "Євробаченні" у 2016 році. Про це артистка повідомила в інстаграмі.

“Моїй Україні!!! Дякую Німеччина. 67 000 000 євро було зібрано вчора під час національного відбору на Євробачення в Німеччині. Усе це — завдяки кожному з вас. Усі кошти будуть передані на підтримку України. Я вдячна всім, хто підтримує нас у боротьбі за право жити вдома. Будувати майбутнє під мирним небом. #StandWithUkraine #StopRussianAggression Слава України! Героям Слава!”, — написала співачка в пості.

За день до виступу Джамала повідомила, що боротиметься в російською агресією своїми методами, а саме за допомогою музики. Співачка зазначила, що заспіває у Німеччині та Румунії, а глядачі надсилатимуть SMS-повідомлення під час її виступу. Гроші, зібрані таким чином, будуть направлені на підтримку ЗСУ.

“В Україні 9 день повномасштабної війни без будь-яких правил. Під пострілами гинуть мирні люди, агресор атакує найбільшу в Європі АЕС. Саме тому я закликаю європейські країни об’єднатися проти агресора— так, як це роблять українці вдома.

За останні дні я евакуювала дітей, залишила їх у Стамбулі і почала воювати проти агресора по-своєму. Інтерв'ю за інтерв'ю. Ефір за ефіром. Британія, Іспанія, Франція… Я зроблю усе, щоб світ дізнався про ті злочини, які кояться вдома.

Щоб підтримати ЗСУ, ми організовуємо два спеціальні виступи в Німеччині та Румунії, сьогодні ввечері та завтра. Вони відбудуться під час національних відборів Німеччини та Румунії на Євробачення. Усі кошти, зібрані за допомогою SMS-голосування, будуть передані українській армії.

Знаєте, пісня 1944, на жаль, набула для мене нового значення. Та ми переможемо. Знову. Слава Україні! Героям Слава!” — пише вона в інстаграмі.

Читайте також:

Як допомогти українській армії без грошей: боротьба з дезінформацією, збір доказів злочинів.

Як допомогти українській армії: 5 благодійних фондів.

Джамала
Источник материала
loader
loader