Apple презентувала новий бюджетний iPhone SE з сучасними характеристиками
Apple презентувала новий бюджетний iPhone SE з сучасними характеристиками

Apple презентувала новий бюджетний iPhone SE з сучасними характеристиками

Гігант на ринку гаджетів і техніки Apple 8 березня порадував новою презентацією, де публіці були представлені деякі новинки корпорації.

Презентація доступна на платформі YouTube.

Бюджетний телефон з хорошою "начинкою"

Перше покоління iPhone SE побачило світ в далекому 2016 році. Ця модель є досить доступною за ціною, її можна купити за 450 доларів. Тоді як технічні характеристики наближені до сучасних вимог, далеко не у всьому поступаються iPhone 13.

Apple показала споживачам новий бюджетний iPhone SE з характеристиками iPhone 13

Саме такий гаджет представили на презентації в трьох кольорах – білий, чорний і червоний. Що стосується внутрішньої "начинки", вона теж вражає, як для такої ціни. Телефон обладнаний шестиядерним чіпом A15 Bionic, який вперше анонсували тільки 14 вересня 2021 року. Він є лише в останніх моделях iPhone.

Також у смартфона міцне скло спереду і ззаду - як у iPhone 13, є захист від вологи і пилу IP67. Модель підтримує мережу 5G. З поганого - присутня тільки одна камера на 12 МП.

Навіть ця модель недоступна в Росії

Крім iPhone SE на презентації розповіли про нові кольори iPhone 13 і 13 Рro. Тепер моделі можна придбати з зеленим корпусом. У той же час, технічні характеристики не змінилися зовсім. Ще з новенького від компанії - iPad Air з чіпом M1 за 599 доларів і компактний комп'ютер на процесорах M1 Max і M1 Ultra мінімум за 3999 доларів.

Зауважимо, сама презентація не була доступна для перегляду в Росії. Не дивно, адже корпорація пішла з ринку цієї країни, забравши з собою всю продукцію. Навіщо росіянам знати про новинки, якщо купити їх вони все одно не зможуть.

Раніше портал MY.UA повідомляв, чому НАТО не закриває небо над Україною, а Росія змінює тактику війни.

Також ми писали, що ДжаВолина: у Луцьку народні умільці створили катапульту для коктейлів Молотова.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом