"По снігу легше вистежити здобич": Віталій Кім обрадував хорошими новинами
"По снігу легше вистежити здобич": Віталій Кім обрадував хорошими новинами

"По снігу легше вистежити здобич": Віталій Кім обрадував хорошими новинами

Віталій Кім, глава Миколаївської обласної державної адміністрації, вранці 9 березня поговорив з українцями в традиційному відеозверненні, і розповів хороші новини.

Подробиці передає видання "Сьогодні".

Феномен всенародної любові

З тих пір як в Україні почалася війна, розв'язана владою Російської Федерації, ім'я Віталія Кіма стало відомо по всій країні. Причому, в хорошому сенсі. Він заробив позитивну репутацію людини, яка залишається в рідному місті і обороняє його, незважаючи на атаки російських окупантів.

Навіть у Верховній Раді оцінили спокій Віталія Кіма і його всюдисущий оптимізм

Фішкою Кіма, яка припала до душі багатьом українцям, стало відкрите спілкування з людьми по відеозв'язку. Глава Миколаївської ОГА кожен день записує звернення і розповідає, як йдуть справи в місті та області. Він постійно випромінює оптимізм, навіть якщо говорить про сумні новини. І кожен раз починає бесіду словами: "Добрий ранок, ми з України".

Хороші новини від Кіма

9 березня він теж вийшов на зв'язок. Вранці записав невеликий ролик щодо погоди. Віталій розповів, що в місті випав сніг. В принципі, це помітили в багатьох населених пунктах нашої країни. Але керівник обласної адміністрації зауважив, що сніг допоможе українським солдатам у боротьбі з окупантами.

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім 9 березня розповів, що українським мисливцям дуже легко вистежити російську здобич завдяки снігу, що випав

"Всі мисливці знають, що сніг - це добре. По снігу легше вистежити здобич", - з посмішкою на обличчі заявив Віталій Кім. Значить, російським загарбникам прийдеться набагато складніше в умовах засніженої місцевості, адже перед ЗСУ і теробороною вони знаходяться як на долоні.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що близький до Володимира Путіна олігарх Олег Дерипаска публічно виступив за мир.

Також ми писали, що піар не вдався: солдат попросив Петра Порошенка не заважати, а повернутися в політику.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом