ЗСУ під Харковом перейшли в контрнаступ, ворог біжить
ЗСУ під Харковом перейшли в контрнаступ, ворог біжить

ЗСУ під Харковом перейшли в контрнаступ, ворог біжить

З'явилося оперативне зведення останніх новин щодо ситуації в Харкові та області. Українські війська продовжують контролювати місто, а також ведуть контрнаступ, змушуючи ворогів тікати.

Про це повідомляв голова Харківської ОДА Олег Синьогубов в Telegram.

Обстріл околиць Харкова

За інформацією керівника ОДА, на останній день ворог завдав приблизно 50 артилерійських обстрілів і атак з реактивної системи залпового вогню. Стріляв в основному по околицях Харкова, в районах Олексіївки, П'ятихаток, Північного шосе, Білгородського шосе, Холодної гори, Дергачів, Північної і Південної С. Тобто, по житлових територіях.

Ворожа артилерія продовжує обстріли Харкова та околиць, але не наступає

Увечері була спроба авіанальоту винищувачів з міста Бєлгород на місто Ізюм. Але підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ спрацювали злагоджено і успішно, літаки окупантів взяли зворотний курс.

На даний момент Харків повністю контролюється військами України, заявив Олег Синегубов.

Вороги розбігаються, куди очі дивляться

Більш того, Збройні сили перейшли в контрнаступ. Сухопутні війська, Нацгвардія та бійці територіальної оборони відтіснили окупантів з їхніх артилерійських позицій, звідки ті вели періодичні обстріли інфраструктури. В результаті, всю техніку і важке озброєння кинули, а самі розбіглися в лісові масиви.

Голова Харківської ОДА Олег Синьогубов розповів, що ЗСУ вдалося відтіснити ворога: ті кинули озброєння і побігли в бік Бєлгорода

Голова Харківської ОДА повідомляє, що вороги взяли курс на Бєлгород, тому просить підсобити місцеве населення в затриманні злочинців, а також бути пильними і обережними.

Раніше портал MY.UA повідомляв, куди зник Олександр "кривавий пастор" Турчинов і чому ховається від кадирівців.

Також ми писали, що літак Віктора Януковича вилетів з Білорусі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом