Нардепа "Слуги народу" Куницького затримали на блокпосту за нічну зйомку
Нардепа "Слуги народу" Куницького затримали на блокпосту за нічну зйомку

Нардепа "Слуги народу" Куницького затримали на блокпосту за нічну зйомку

Вночі з 11 на 12 березня був затриманий Олександр Куницький, народний депутат України від партії "Слуга народу". Він вів незаконну зйомку на блокпосту в Одесі.

 Сам політик підтвердив факт затримання на сторінці в Facebook.

Причини події

Згідно з наявною інформацією, Куницького зупинили в районі блокпоста і попросили показати документи. Той знехотя віддав, але вирішив зняти те, що відбувається, на камеру мобільного телефону. За словами ексдепутата України Борислава Берези, "у процесі перевірки документів почав бичитися і знімати на відео блокпост. На прохання не знімати почав грубіянити і продовжував знімати".

За незаконну дію чоловіка затримали бійці територіальної оборони і незабаром передали співробітникам Служби безпеки. Нардепа посадили в наручниках у машину. На відео, що поширилося мережею, помітно, що Куницький дуже незадоволений затриманням і всіляко висловлює обурення.

Подробиці розповість незабаром

Вранці на особистій сторінці в соціальній мережі з'явилося повідомлення від депутата. Він написав, що дійсно опинився у відділенні поліції. Але всі подробиці розповість незабаром, після того, як поспілкується з правоохоронцями.

Нардепа Олександра Куницького зі "Слуги народу" затримали біля блокпоста за незаконну зйомку

Зауважимо, Олександр Куницький раніше часто знімав провокаційні відео з патрульними. Його нерідко зупиняли за порушення правил дорожнього руху. Це були провокації, які ставали матеріалом для нового відео-контенту. Також нардеп був помічений в декількох скандалах, пов'язаних з підозрою в корупції.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що українець закликав окупантів повернутися в Росію, але ті зізналися, що бояться: відео.

Також ми писали, що "Залишаюся в Харкові до перемоги": під обстрілами загинула чемпіонка Європи.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом