5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Полювання почалося: Євген Рибчинський пообіцяв будинок під Києвом за голову Рамзана Кадирова
Полювання почалося: Євген Рибчинський пообіцяв будинок під Києвом за голову Рамзана Кадирова

Полювання почалося: Євген Рибчинський пообіцяв будинок під Києвом за голову Рамзана Кадирова

Рамзан Кадиров стан в Україні персоною нон-грата. Його не тільки не чекають на українських землях, але вже призначають нагороду за вбивство чеченського злочинця.

Про це написав колишній народний депутат Євген Рибчинський в Facebook.

Гоніння за Кадировим

Неодноразово колишній заступник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко повідомляв, що чеченський лідер знаходиться в Україні. Та й сам Кадиров записував і публікував відео, ніби дислокується поблизу Києва і готовий знищувати українських нацистів. Хоча офіційного підтвердження цьому немає.

За голову Рамзана Кадирова колишній нардеп обіцяв подарувати будинок і землю під Києвом

Останнім звірством, яким Кадиров налаштував проти себе навіть найбільш лояльних людей, став план викрадення дітей з дитячого будинку. Є відео доказ, як поплічники доповідають керівнику, чому зірвалося викрадення. Але ж спецназівці дійсно увірвалися в приміщення дитбудинку, який знаходиться в семи кілометрах від Києва.

Нагорода за голову чеченця

Поки Антон Геращенко запрошує Рамзана Кадирова особисто з'явитися на танку в столицю, щоб битися в чесному бою, екс-нардеп Євген Рибчинський пішов іншим шляхом. Він звернувся до бійців Збройних сил і територіальної оборони:

Євген Рибчинський звернувся до бійців ЗСУ та тероборони з метою активізувати пошуки Рамзана Кадирова, який імовірно перебуває в Україні

"Якщо Кадиров дійсно під Києвом, то кожен боєць ЗСУ і тероборони повинен поставити собі за мету знищення цієї ганьби чеченського народу і поплічника Huila. Обіцяю за голову Кадирова - будинок з 40 сотками під Києвом! А від керівництва країни, думаю, не заіржавіє".

Тепер чеченцю дійсно варто боятися, адже з-під кожного кута в нього може цілитися якщо не професійна зброя, то саморобна. Адже навіть мирні жителі не відмовляться від нагороди у вигляді будинку під столицею України.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що кадирівці змушують окупантів РФ воювати, за що ті "зливають" їх місцезнаходження ЗСУ.

Також ми писали, що нардепа "Слуги народу" Куницького затримали на блокпосту.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом