Моргенштерн зняв кліп проти війни зі зверненням до російських солдатів: "Пиздуйте нахуй звідси"
Моргенштерн зняв кліп проти війни зі зверненням до російських солдатів: "Пиздуйте нахуй звідси"

Моргенштерн зняв кліп проти війни зі зверненням до російських солдатів: "Пиздуйте нахуй звідси"

Популярний російський виконавець Моргенштерн опублікував новий кліп на пісню "12". Його особливістю є використанням кількох цитат українців, пов'язаних з війною.

Подивитися ролик можна на платформі YouTube.

Звернення Гордона до російських солдатів

Зауважимо, Моргенштерн покинув Росію ще в листопаді минулого року, оскільки міг піддатися арешту за нібито пропаганду наркотиків в піснях. Кліп на пісню "12" є уособленням того, що відбувається сьогодні в Україні, зокрема, коли люди змушені жити в бомбосховищі, боячись авіаударів або артилерійського обстрілу.

Моргенштерн використовував у кліпі на пісню "12" слова Дмитра Гордона в ефірі телеканалу "Дождь"

На перших секундах звучить голос українського журналіста і ведучого авторської програми Дмитра Гордона, коли той давав інтерв'ю російському телеканалу "Дождь". До речі, його, як і всі інші незалежні та альтернативні ЗМІ, вже закрили на території РФ.

Власне, Гордон звертається до російських військових з вкрай негативним, але справедливим побажанням: "Пи*дуйте на*уй звідси, йо*ані під*раси!".

Мама розмовляє з сином

Кінець кліпу не може не викликати почуття гіркоти. Моргенштерн додав в кліп аудіоповідомлення матері свого друга і колеги з Одеси, бітмейкера Владислава Палагіна, з яким раніше співпрацював. Мама говорить з сином і розповідає, як змушена ховатися в погребі, оскільки дах їхнього будинку вранці практично знесло:

"Синулечка, ну, так, у нас тут, прям у нас, вранці дах мало не знесло. Ми думали кудись тікати, а потім повернулися на місце. Мовчки сидимо, в погребі бомбосховище собі приготували. Так що, ну, котик, не хвилюйся".

Закінчується кліп недвозначним текстом від автора: "Він українець. Я росіянин. Ми робимо музику разом. Для всього світу. Ми хочемо миру. Ми хочемо дружби".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "П'ють і їдять нашу смерть": Нагієв перервав мовчання після вторгнення Росії в Україну, відео.

Також ми писали, що "Вас ні*уя не шкода": російська блогерка від імені всієї РФ звернулася до українців, запис.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом