Дочка прес-секретаря Путіна Пєскова потрапила в санкційний список США і завила
Дочка прес-секретаря Путіна Пєскова потрапила в санкційний список США і завила

Дочка прес-секретаря Путіна Пєскова потрапила в санкційний список США і завила

Ліза Пєскова потрапила в санкційний список, оприлюднений Державним департаментом і Міністерством фінансів США, як родичка прес-секретаря президента Росії.

Своє невдоволення дівчина висловила на сторінці в Telegram.

Незгодна з переслідуванням дітей

Ліза Пєскова є дочкою прес-секретаря Путіна і запеклого пропагандиста Кремля Дмитра Пєскова від другого шлюбу. Давно веде особисте і професійне життя, часто подорожує за кордон. Її не раз засуджували за занадто розкішне життя. Тепер, коли вона разом з батьком потрапила під санкції, продовжувати в тому ж дусі не вийде.

Лізу Пєскову часто звинувачують у дуже розкішному житті, тепер вона під санкціями, як і батько

Це дуже вразило молоду дівчину, і вона поспішила висловити обурення в месенджері. Зокрема, назвала несправедливістю те, що діти і онуки повинні відповідати за помилки родичів, навіть якщо не згодні з їх позицією. І закликала притягнути до відповідальності і членів інших сімей.

"Від щирого серця хотіла б порекомендувати американським політикам звернути увагу на дітей тих, хто воював у В'єтнамі, хто бомбив Югославію, звичайно ж не забувати про "Малюків" і "Товстунів", Корею, Лівію, Ірак, Афганістан...", - заявила Пєскова.

Почалося полювання на відьом

Те, що відбувається в світі, Ліза назвала "полюванням на відьом", що точно, на її думку, не передбачає справедливого суду. Вона закликала всі сторони припинити гоніння за людьми, які не мають відношення до політики і не можуть впливати на рішення.

Дмитро Пєсков разом з дружиною і дорослими дітьми потрапив до списку санкцій США, що обурило його дочку Лізу

"А ще ми прекрасно розуміємо, що під час такого "полювання на відьом" і шаленої ненависті до всього російського, очевидно, що там навряд чи є справедливий суд", - уїдливо помітила дочка Пєскова. І в кінці додала, що дуже пишається своєю приналежністю до Росії і російського народу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що полювання почалося: Євген Рибчинський пообіцяв будинок під Києвом за голову Рамзана Кадирова.

Також ми писали, що у Росії заблокують Instagram і подають до суду на господиню Facebook корпорацію Meta.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом