"Це кончений і варварський народ": Сергій Притула жорстко присоромив росіян
"Це кончений і варварський народ": Сергій Притула жорстко присоромив росіян

"Це кончений і варварський народ": Сергій Притула жорстко присоромив росіян

Відомий український ведучий і шоумен Сергій Притула неодноразово висловлював різку і однозначну позицію щодо росіян, які беруть участь і підтримують війну в Україні.

Він знову засудив жителів сусідньої держави на особистій сторінці в Facebook.

Стиль спілкування викликає лише шок

Сергій Притула уточнив, що за останній час часто потрапляє в мережі на записи телефонних розмов окупантів з родичами, які перехоплює СБУ. Якщо послухати, в якому стилі солдати спілкуються з матерями і дружинами, то волосся дибки встає. Адже через кожне слово - матюк, причому в найогиднішій формі і значенні.

"Слухаючи всі ці "мама, б*я, нах...й, нас тут роз*бали" і "синок, єб*ште там, сук*, н*хуй", я розумію, що ми маємо справу з абсолютно конченим і варварським народом", - уточнив Притула і додав, що ці люди - повністю відбиті морально істоти, як і матері, які "породили їх і вважали нормою подібний стиль спілкування".

Ракова пухлина на тілі планети

Також у пості Сергій Притула торкнувся питання зомбування пропагандистами. Він з іронією підкреслив, що російська нації, батьківщина Пушкіна і Достоєвського, яка раніше пишалася своєю словесністю, тепер має зовсім інших кумирів – пропутінських поплічників на кшталт Соловйова і Скабеєвої.

Сергій Притула занвал росіян "кінченим і варварським народом" , який тільки вміє матюкатися по-чорному в розмовах з рідними

Як підсумок – зараз росіяни, каже ведучий, народ тупих людей, "не наділених розумінням причинно-наслідкових зв'язків",  які продовжать звинувачувати у своїх бідах українців. Це навіть не народ в сучасному розумінні, а ракова пухлина і виразка на тілі планети Земля. І Україні доводиться видаляти паразитуючі метастази.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Мир-це політика": на церемонії закриття Паралімпіади-2022 стався скандал.

Також ми писали, що у Донецьку окупанти масово спалюють тіла своїх же солдатів: навіщо це потрібно Росії.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом