20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чому Андрій Єрмак поливає брудом Анатолія Гриценко?
Чому Андрій Єрмак поливає брудом Анатолія Гриценко?

Чому Андрій Єрмак поливає брудом Анатолія Гриценко?

Керівник Офісу президента України має розуміти, що сварки зараз лише на користь ворога
фото: glavcom.ua

Гриценко обіцяє оприлюднити компромат на Єрмака, якщо той не заспокоїться

Вустами Арестовича, явно за вказівкою Єрмака, прийшла відео/«отвєтка»: Гриценко розганяє зраду, його дружина Мостова сіє паніку, знову стара/брудна платівка, мовляв, Гриценко усе розпродав, нищив армію… й інші брудні компіляції з метою дискредитувати мене і медіа дружини ZN.UA.

Причини мені зрозумілі.

Перша – Єрмак збурився тим, що я не хочу бачити його в переговорній групі, і я дійсно цього не хочу, бо вже бачив, до чого раніше призводили його тьорки з російським Козаком: спробою вступити в прямі переговори України з «ДНР/ЛНР» та іншими небезпечними для нашої країни наслідками.

Друга причина – Єрмаку не сподобалося, що ZN.UA раніше опублікувало шість вимог путіна до України, внесених ним на переговори. Радник Єрмака одразу назвав це неправдою і звинуватив ZN.UA у пропутінській дезінформації.

Але то була правда, і цю правду (про шість вимог) буквально сьогодні підтвердила вже британська ВВС.

Я не збираюся вступати в полеміку з Єрмаком і єрмаками. Не на часі. Зараз головне стримати ворога. І щоб перемогу армії й народу потім на переговорах закріпити міцними гарантіями безпеки, без здачі жодної з ключових для нас позицій путіну. Над цим працював і працюватиму далі, мірою своїх зусиль. Дякую Вам усім за розуміння.

А Єрмаку додам наостанок. Якщо розгорнуту проти мене й дружини кампанію з дискредитації вони не зупинять, тоді я змушений буду зробити те, чого не робив ніколи й ні з ким. Я оприлюдню скріни своїх звернень до Єрмака та інших членів переговорної групи, з абсолютно конкретними і вкрай важливими пропозиціями Президенту Зеленському, з проханнями доповісти їх главі держави невідкладно, і поряд – їх реакцію на мої пропозиції.

І тоді всі все зрозуміють, Президент зрозуміє також. Не роблю це зараз лише з однієї причини – щоб не тішити путіна-ворога.

Джерело: блог Анатолія Гриценка

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів.
Источник материала
Поделиться сюжетом