Як Рамзан Кадиров шукав Степана Бандеру: українці знущаються над главою Чечні
Як Рамзан Кадиров шукав Степана Бандеру: українці знущаються над главою Чечні

Як Рамзан Кадиров шукав Степана Бандеру: українці знущаються над главою Чечні

Український народ не перестає дивуватися повному незнанню з боку окупантів своєї історії. Чого тільки варта заява Рамзана Кадирова з приводу пошуків Степана Бандери.

Подробиці пише видання "ТСН".

Нагорода за голову Бандери

У мережі просять не розголошувати інформацію про знаходження Степана Бандери

Раніше глава Чечні і один з ланцюгових псів Володимира Путіна видав черговий перл. Він на повному серйозі заявив, що разом зі своїми спецназівцями займається пошуком "головного ворога російського народу" Степана Бандери. Більш того, щоб прискорити упіймання, призначив видачу нагороди за його голову в сумі 250 мільйонів рублів.

У мережі просять не розголошувати інформацію про знаходження Степана Бандери

Той, у свою чергу, не витримав погроз з боку Кадирова і вирішив відповісти, іноді навіть використовуючи нецензурну лексику. А жителі України зрозуміли, що немає сенсу приховувати місцезнаходження Бандери, але ведуть суперечки в Інтернеті, чи варто повідомляти чеченському лідеру про плани найбільшого націоналіста країни.

Добірка мемів і курйозів

Користувачі інтернету жартують над недалекоглядністю і дурістю Рамзана Кадирова, який полює за Бандерою

Українці зі швидкістю звуку відреагували за курйозний випадок зі Степаном Бандерою і почали заполоняти інтернет мемами. Також пишуть повідомлення на особистих сторінках, сперечаючись про те, наскільки швидко Кадирову вдасться зловити свою головну мету. Наприклад, в Twitter користувачі жартома закликають не поширювати пересування і локація українського героя, щоб не допомагати кадирівцям.

Виявляється, Степан Бандера ховається в Москві, все ближче підбираючись до Володимира Путіна

А сам Бандера "відповів" на погрози про свою ліквідацію наступними словами: "Добрий вечір, ми з України. Хочу передати одному вівцет*аху Кадирову, що я тут і ще не помер. Ти і твої шакали скоро згинуть з лиця землі. Орда не пройде. Тут ганьба і пекло ваш. Українці - сильна нація, тому ми переможемо".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Душа і талісман": як пес Патрон допомагає українським піротехнікам боротися з ворогом.

Також ми писали, що "Вона до останнього рятувала побратимів": окупанти вбили військового медика, мати 12 дітей.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом