Суд дозволив заочний арешт Медведчука
Суд дозволив заочний арешт Медведчука

Суд дозволив заочний арешт Медведчука

Суд дозволив заочний арешт Медведчука - Фото 1
Суд дозволив заочний арешт Медведчука - Фото 2
ДБР просить українців у разі наявної інформації повідомляти про можливе місце перебування Медведчука.
Суд дозволив заочний арешт Медведчука - Фото 3
Суд дозволив заочний арешт Медведчука - Фото 4

У п'ятницю, 18 березня, Личаківський районний суд Львова заочно обрав запобіжний захід нардепу «ОПЗЖ» Віктору Медведчуку у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого ДБР про обрання запобіжного заходу у порядку, передбаченому ч. 6 ст. 193 Кримінального процесуального кодексу України, тобто за відсутності фігуранта.

Раніше слідчі ДБР та прокурори Офісу Генерального прокурора вжили заходів щодо міжнародного розшуку Віктора Медведчука.

Віктора Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації. Місце перебування фігуранта встановлюється.

ДБР просить українців, які перебувають на території держави та за її межами, у разі наявної інформації про можливе місце перебування Медведчука  негайно повідомляти Бюро на електронну адресу inform.dbr@gmail.com та за телефоном +38 (044) 356 40 00 (додатковий 21 10).

ЗМІ повідомляли, що підозрюваний у держзраді Медведчук втік зі свого маєтку на початку масштабної агресії Росії проти України.  Тоді нардеп офіційно знаходитвся під домашнім арештом, зараз його точне місцезнаходження  невідоме.  

У правоохоронців була інформація, що підозрюваний залишив свій маєток орієнтовно 24 лютого, вимкнув телефони і відтоді не виходив на зв'язок.

За словами джерел «Української правди» пошуком Медведчука займається спеціальна група, до якої входять співробітники СБУ та Офісу генпрокурора. Оперативно-розшукові заходи проводяться по всій країні, зокрема у західних областях.

Джерела стверджують, що Медведчук перебуває в Україні та може переховуватись в однопартійців.

Фото: «Радіо Свобода»

Теги по теме
Виктор Медведчук Оппозиционная платформа - За жизнь ГБР
Источник материала
loader
loader