Коли закінчиться війна: ексглава МЗС Павло Клімкін назвав дві умови
Коли закінчиться війна: ексглава МЗС Павло Клімкін назвав дві умови

Коли закінчиться війна: ексглава МЗС Павло Клімкін назвав дві умови

Війна в Україні, що триває майже чотири тижні, може закінчитися, якщо будуть дотримані дві умови. Для цього Володимир Путін і російський народ повинні зрозуміти дві речі.

Подробиці пише видання "Обозреватель".

Путін повинен опинитися в глухому куті

Свою позицію щодо закінчення військових дій і тотального програшу РФ висловив колишній міністр закордонних справ України (2014-2019 рр.) Павло Клімкін. Він упевнений, що глава держави-агресора не буде нападати на Польщу, оскільки це загрожує конфліктом з НАТО. Зараз такої ймовірності немає, про що неодноразово заявляли багато країн.

Володимир Путін не нападе на Польщу і не припинить війну, поки не опиниться в тотальному глухому куті

Саме для того щоб не вступати в збройне протистояння з Росією, Україні досі відмовляють у проханні закрити небо. Поки Володимир Путін бачить цей опір країн НАТО, він не відстане від України - це раз, і не буде ескалювати війська для атаки на Польщу – це два. Щоб другий сценарій здійснився, президент РФ повинен опинитися в тотальному глухому куті, вважає Павло Клімкін.

Дві умови закінчення війни

Оскільки зараз цього глухого кута немає, Путін продовжує нещадно руйнувати Україну, адже зрозумів, що іншими, більш традиційними методами ведення війни, він не зможе виграти. Щоб змусити його відступити і вивести армію з території сусідньої країни, потрібно здійснити дві умови. Перша стосується економічної розрухи в Росії.

Російський народ і Володимир Путін повинні зрозуміти, що економічні санкції стали непідйомні для країни

Як тільки Володимир Путін зрозуміє, що економічні санкції і тотальна ізоляція – занадто велика ціна за його егоїстичні бажання, війна припиниться. І якщо до російського суспільства дійде, що подальші успіхи у війні і її просування в позитивному руслі неможливі, а спричинять тільки особисті втрати і збіднення.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що смерть Путіна: еліта Росії вирішує, як вбити президента і вже знайшла йому заміну.

Також ми писали, що їхати або залишитися: психолог пояснила, як прийняти правильне рішення в умовах війни.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом