Легендарні Queen збирають гроші для України: гурт виклав відео концерту в Харкові
Легендарні Queen збирають гроші для України: гурт виклав відео концерту в Харкові

Легендарні Queen збирають гроші для України: гурт виклав відео концерту в Харкові

Західні зірки продовжують надавати Україні неймовірну підтримку, яка полягає не тільки в словах, а й великих пожертвах. Тепер настала черга дякувати легендарним Queen.

Група поділилася записом концерту на YouTube, щоб зібрати пожертви.

Незабутній виступ у Харкові

Команда музикантів відвідувала Харків у далекому 2008 році на прохання українського фонду Олени Пінчук АНТИСНІД. Тоді група взяла участь в акції для молоді "Не дозволяйте СНІДу зруйнувати ваше життя". Довгоочікуваний концерт відбувся на площі Свободи, яка зараз сильно зруйнована через бомбардування росіян.

Queen виклали запис концерту в Харкові з 2008 року, щоб зібрати гроші на підтримку України

"Це був незабутній досвід... Одне з тих рідкісних речей, які точно ніколи не забудуться. Зустріч, присвячена музиці, але об'єднана боротьбою із загальною недугою", - висловлювалися Queen про відвідування України. І тепер запис цього виступу допоможе групі зібрати пожертви для українських біженців, яких ООН нарахувала більше трьох мільйонів.

Благодійна акція від культового колективу

Британці теж вирішили не відставати від світової тенденції збирати фінансову допомогу Україні і вирішили викласти запис харківського концерту на майданчик YouTube. У 2008 році на площі зібралося більше 350 тисяч глядачів, а ще близько 10 млн осіб дивилися концерт Life Must Go On по телевізору.

Група закликала насолодитися тим незабутнім виступ і на знак підтримки Україні зробити пожертви для агентства ООН у справах біженців. Кошти підуть навпростець до фонду Ukraine Relief. Таким чином, навіть музикою можна зберігати життя і допомагати знедоленим.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Ніхто не забуде": лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк звернувся до росіян.

Також ми писали, що "Ігорек, не ссы": як українка доводить до істерик російських продажних зірок.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом