Путін змінив тактику ведення війни в Україні: у чому полягає "план Б"?
Путін змінив тактику ведення війни в Україні: у чому полягає "план Б"?

Путін змінив тактику ведення війни в Україні: у чому полягає "план Б"?

Початковий план Володимира Путіна щодо швидкого взяття під контроль Києва і президентської адміністрації провалився. Тепер він вирішив змінити тактику на "план Б".

Подробиці пише видання WSJ.

У пошуках важелів тиску

Джерело посилається на слова кількох високопоставлених чиновників з адміністрації президента США Джо Байдена. Вони вважають, що, логічно, перед Путіним постає питання, якими ще важелями можна тиснути на Володимира Зеленського, щоб той погодився з претензіями Росії.

Володимир Путін змінює тактику ведення війни, оскільки швидкої перемоги не вийшло

Через три майже місяць виснажливих боїв і великих втрат з боку РФ окупанти вирішили змінити тактику ведення війни. Вони, мабуть, націлилися на тривалі бойові дії, але позиційні. І далі ослаблені війська будуть задовольнятися ракетним і артилерійським вогнем, щоб руйнувати міста і вбивати мирне населення, чим змусить народ тиснути на свого президента.

"Сухопутний міст", що веде до Криму

Ці ж американські чиновники поділяють думку, що головною метою Путіна є прокласти так званий "сухопутний міст" між західними кордонами Росії і Кримським півостровом. Природно, також він має намір розширити контроль над Донбасом. Пізніше, якщо окупанти зможуть домогтися істотних результатів, ці плани можуть розширитися, і одним нейтральним статусів вимоги не обмежаться.

Чиновники з Америки впевнені ,що "план Б" полягає у створенні "сухопутного мосту" до Кримського півострова

Хоча зараз весь світ бачить тільки ослаблені війська і відсутність нормальної логістики, скорочення запасів високоточної зброї, що призводить до значних втрат. Якщо цю тактику не поміняти, навряд чи путінська орда зможе продовжувати атаку.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Війна дісталася до Берліна": у мережі з'явилося відео бомбардування Німеччини Росією.

Також ми писали, що "Це стало закликом": як Роман Грибов послав російський корабель і став Героєм України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом