"Врятуйте себе і своїх дітей": Руслана емоційно звернулася до білорусів
"Врятуйте себе і своїх дітей": Руслана емоційно звернулася до білорусів

"Врятуйте себе і своїх дітей": Руслана емоційно звернулася до білорусів

Протягом війни неодноразово надходили повідомлення, що армія Республіки Білорусь може прямо вступити у військовий конфлікт з Україною, якщо на те буде воля самопроголошеного президента Олександра Лукашенка.

У відповідь на це до народу Білорусі звернула Руслана Лижичко.

Українська співачка просить білорусів протистояти режиму

Руслана Лижичко, переможниця "Євробачення", до цього вже зверталася на відео до росіян і білорусів. Тоді вона розмовляла мовою окупантів, щоб її точно могли зрозуміти. Тепер вона вирішила поговорити безпосередньо з жителями Білорусі українською, вірячи, що навіть так її душевні виливи дійдуть до вух слухачів.

Руслана Лижичко звернулася до білорусів, щоб ті не слухалися Олександра Лукашенка і не відправлялися воювати в Україну

Руслана закликала народ сусідньої країни протистояти злочинному режиму Олександра Лукашенка, який хоче відправити на війну людей помирати так само, як зробив це Володимир Путін. Перетворити в гарматне м'ясо. Адже "Путін катує Україну і хоче пити нашу кров, точно так же він буде катувати і вас і пити вашу кров", як справедливо уточнила співачка.

Замість смерті краще вибрати свободу

Також Руслана висловила впевненість, що Лукашенко, як і військовий злочинець Путін, відправлятиме на війну не досвідчених солдатів і навчених бійців, а молодь, яка не має військового досвіду. Значить, якщо поки що в їх країну привозять труни з тілами росіян, скоро почнуть звозити тіла співвітчизників.

"Народ Білорусі кидають на вірну смерть. Синів Білорусі без військового досвіду, без єдиної причини воювати, без права на власну позицію і долю, роблять гарматним м'ясом...Не йдіть на смерть за Путіна, врятуйте себе, своїх і наших дітей", - залишається сподіватися, що звернення Руслани, як і багатьох діячів до неї, дійде до білорусів і надасть потрібний вплив.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Олександр Лукашенко прокоментував участь Білорусі у війні Росії проти України.

Також ми писали, коли закінчиться війна: екс-глава МЗС Павло Клімкін назвав дві умови.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом