Путін скоро помре? З'явився провісник загибелі російського диктатора
Путін скоро помре? З'явився провісник загибелі російського диктатора

Путін скоро помре? З'явився провісник загибелі російського диктатора

Колишнього гравця "Арсенал", нинішнього півзахисника лондонського "Рейнджерса" і збірної Уельсу Аарона Ремзі називають "вбивцею" політичних тиранів, диктаторів і просто відомих світових особистостей.

Подробиці пише видання "Сьогодні".

Як пов'язаний футболіст зі смертю Путіна?

Важко пов'язати між собою несподівану смерть російського президента Володимира Путіна і гол футболіста Аарона Ремзі. Але історично склалося так, що практично всі голи півзахисника "Рейнджерса" віщували швидку загибель різним особистостям, в тому числі – диктаторам.

Півзахисника "Рейнджерса" Аарона Ремзі вважають передвісником смерті Володимира Путіна за забитий гол

А 20 березня відбувся матч у чемпіонаті Шотландії проти "Данді", який закінчився програшем цього клубу. Голом відзначився саме Ремзі. І тепер залишається чекати лічені дні, коли надійде інформація про смерть якоїсь відомої людини. А кому сьогодні бажають смерті більше, ніж Володимиру Путіну? Його відхід з життя стане позбавленням не тільки для українців, а й усього світу.

Хто був "жертвою" Аарона Ремзі?

За свою кар'єру футболіст забив майже сотню голів. Не всі вони супроводжувалися смертями, але кількість подібних збігів вражає. Наприклад, якщо говорити конкретно про тиранів і диктаторів, то 2 травня 2011 року в результаті спецоперації був усунутий лідер терористичної організації "Аль-Каїда" Усама бен Ладен. А за день до цього Ремзі забив єдиний гол за "Арсенал" в матчі з "Манчестер Юнайтед".

Раніше голи Аарона Ремзі віщували смерть диктаторів Усами бен Ладена і Муаммара Каддафі

Ще Історія: у тому ж 2011 році, 19 жовтня, футболіст забиває у ворота "Марселя" в Лізі чемпіонів. Наступного дня вбивають правителя Лівії Муаммара Каддафі. Так само померли аргентинський диктатор Хорхе Відела і єгипетський екс-президент тиран Хосні Мубарака в 2013 і 2020 роках відповідно.

Смертельні голи наздоганяли не тільки політиків, а й зірок. У список Аарон Ремзі потрапили також Стів Джобс, Стівен Хоккінг, Уїтні Х'юстон, Пол Уокер, Робін Вільямс, Девід Боуї та ін.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що смерть Путіна: еліта Росії вирішує, як вбити президента і вже знайшла йому заміну.

Також ми писали, коли закінчиться війна: екс-глава МЗС Павло Клімкін назвав дві умови.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом