ЗСУ взяли в полон підполковника окупантів, одягненого в білизну українських військових
ЗСУ взяли в полон підполковника окупантів, одягненого в білизну українських військових

ЗСУ взяли в полон підполковника окупантів, одягненого в білизну українських військових

Військовим ЗСУ вдалося взяти одного з високопоставлених штабістів 58 - ї загарбницької армії Росії-підполковника Кошеля Олександра Олеговича.

Примітно, що на окупанта було надіто білизну і шкарпетки форми українських військовослужбовців. Відповідну інформацію повідомила прес-служба 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, військові якої взяли в полон загарбника, в Facebook.

Подробиці про взяття в полон Кошеля

Згідно з повідомленням українських військових, під час бойових зіткнень з окупантами штурмовиками 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади був узятий в полон начальник групи з інформаційно-психологічної протидії військовій частині 47084 армії РФ.

Скрін поста 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади

Постійним місцем дислокації окупанта Кошель з особистим номером Ф-905994, народженого 5-го квітня 1982-го року, вказана в/ч 47084, у Владикавказі, Республіці Північної Осетії – Аланії.

Документи Кошеля

Після взяття українцями Кошеля в полон, загарбники РФ почали робити все можливе, щоб звільнити його, і навіть була піднята авіація для нанесення вогневого удару по українських штурмовиках. Постраждалих від ворожого вогню немає, а бранця доставили в безпечне місце в тилу.

В ході особистого огляду бійці 128-ї бригади вельми здивувалися, виявивши на Кошелі нижню білизну і шкарпетки з позначками "ВСУ".

"Яскравий доказ, що штабісти росармії визнають - навіть труси і шкарпетки ЗСУ краще нижньої білизни перехваленої "другої армії світу"– - зазначили українські захисники, додавши, що розуміють, чому ворог так відчайдушно намагається звільнити Кошеля, адже той по прямому зв'язку доповідав командувачу 58-ю армією РФ Михайлу Зусько.

Примітно, що Зусько народився в Україні – селі Ветли в Камінь-Каширському районі Волині, проте зараз він воює проти України, хоч і зовсім невдало, як розповідають українські військові.

Ні сліду від "бравого солдата": як Кошель поводиться в полоні

Зараз у Кошеля беруть свідчення українські контррозвідники.

"Подивіться ще раз на його вираз обличчя-" бравий солдат " росармії все-таки зрозумів, що потрапив у халепу!", - не могли не помітити в 128-й бригаді.

Нагадаємо, що окупанти перекидають в Україну терористів, щоб ліквідувати Зеленського, Єрмака і Шмигаля.

Читайте також: "Це стало закликом": як Роман Грибов послав російський корабель і став героєм України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом