Люксовий бренд Louis Vuitton підтримав Росію у війні символами Z і V?
Люксовий бренд Louis Vuitton підтримав Росію у війні символами Z і V?

Люксовий бренд Louis Vuitton підтримав Росію у війні символами Z і V?

Ні література, ні спорт, ні культура, ні мистецтво не можуть бути поза війною, особливо коли про неї говорить весь світ, коли їй протистоять всі цивілізовані країни. І навіть мода не повинна стояти осторонь.

Але модний будинок Louis Vuitton, мабуть, вважає по-іншому.

Вишукані ювелірні вироби

У всьому світі знають назву французького модного дому Louis Vuitton. Бренд презентував кілька елітних, вишуканих, розкішних ювелірних виробів в рамках рекламної кампанії для нової колекції LVVolt. У відеоролику знялися такі світові зірки як американський хіп-хоп артист Кід Каді, голлівудська актриса Алісія Вікандер і китайська актриса Джина Цзінь.

Рекламна кампанія поширювалася на офіційній сторінці бренду в соціальній мережі Instagram. Але відразу ж в коментарях з'явилися тисячі гнівних відгуків щодо буквених символів, які були використані у виробах. Йдеться про латинські літери Z і V.

Пояснення модного дому 

Зрозуміло, що коли головними елементами вироби є букви Z і V, не можна обійти цей факт стороною. Зараз ці символи є знаками російських окупантів, які вторглися в Україну і ведуть кровопролитну війну. Навіть офіційна влада РФ визнала їх як символи так званого "звільнення" і "русского мира", що асоціюється лише з війною і вбивствами.

Louis Vuitton захейтили за нову колекцію ювелірних виробів, де використані символи Z і V

Але в модному домі поспішили переконати користувачів мережі, що не підтримують російське вторгнення в Україну. За словами представників Louis Vuitton, "Z" - це ініціали будинку моди, які "немов життєвий імпульс", з'єднуються на браслетах в різних комбінаціях, "як серцебиття або повторюваний ритм".

Зауважимо, 124 магазини цього бренду були закриті в Росії ще 6 березня.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що негайно видаліть: список російських програм, якими активно користуються в Україні.

Також ми писали, що "Виплакала всі сльози": Ольга Сумська заступилася за дочку, яка живе в Росії і мовчить про війну.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом