путін захотів "перемогти" у війні проти України до параду 9 травня: "Зі сльозами на очах"
путін захотів "перемогти" у війні проти України до параду 9 травня: "Зі сльозами на очах"

путін захотів "перемогти" у війні проти України до параду 9 травня: "Зі сльозами на очах"

Російський президент Володимир Путін дав нові терміни закінчення війни на території України. Він наказав завершити "спецоперацію" в період 21 квітня - 7 травня.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив радник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

Так, 21 березня путін провів нараду з Миколою Патрушевим, Сергієм Шойгу, Валерієм Герасимовим і Олександром Бортниковим. Як зазначає Геращенко, під час відеоконференції заступник Міноборони рф Герасимов назвав втрати російської армії на війні в Україні «істотними». Однак його швидко перебив путін, заявивши, що втрати на фронті - це ніщо в порівнянні з цілями, які будуть досягнуті після перемоги.

Також російський лідер назвав нові терміни «перемоги» рф. Путін планує примусити керівництво України до підписання угоди, яку можна буде подати як капітуляцію, до 21 квітня - 7 травня. А після 9 травня відбудеться переможний парад.

Антон Геращенко закликає не дозволити планам окупанта збутися:

«Це план покидька путіна. Добре, що ми його знаємо. Це означає, що нам потрібно триматися, бити ворога ще міцніше, ще сильніше! Так, щоб його плани не збулися», - пише радник.

Український політик вже уявляє засмучених путіна і його генералів, які до оголошеного терміну не зможуть взяти жодне велике українське місто: ні Київ, ні Харків, ні Миколаїв, ні Суми, ні Чернігів, ні Запоріжжя, ні Маріуполь.

Геращенко впевнений, що українські доблесні воїни зможуть влаштувати для орків путіна «Сталінград або Курську дугу» прямо до 9 травня, щоб своє улюблене свято вони зустрічали «зі сльозами на очах!»

Нагадаємо, що найбагатша 9-річна дитина Африки безжально висміяла путіна.

Читайте також, що в Лондоні показали, як голий лукашенко лізе в "криваву" ванну до путіна.

Теги по теме
Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом