Російські журналісти повідомляють про зникнення Шойгу: "Він що, в Чорнобаївці?"
Російські журналісти повідомляють про зникнення Шойгу: "Він що, в Чорнобаївці?"

Російські журналісти повідомляють про зникнення Шойгу: "Він що, в Чорнобаївці?"

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу повністю зник з медіа-простору після 11 березня. Хоча завжди активно був присутній у згадках різних ЗМІ.

Повідомляє видання "Українська правда", посилаючись на російських журналістів.

Куди подівся Шойгу?

Першими про дивну і довгу зникнення міністра оборони Росії заявили журналісти-розслідувачі з видань "Медіазона" і "Агентство". Вони провели аналіз засобів масової інформації і зрозуміли, що востаннє Шойгу з'являвся в ЗМІ 11 березня, коли вручав державні нагороди окупантам за відзнаки в проведенні "спеціальної військової операції". Навіть є відео, на якому зафіксований чоловік.

Після цього він ніби крізь землю провалився. Що дивно, адже Сергій Шойгу завжди був прихильником близьких контактів з медіа-простором. Любив, коли про нього пишуть і говорять. Після призначення на пост глави Міністерства оборони він навіть збільшив штат прес-служби, головним завданням якої було приділяти велику увагу публічному образу начальника.

Ланцюжок неправдоподібних згадок

Ще одне повідомлення про міністра надійшло 18 березня, коли той нібито був присутній на засіданні Радбезу. Але ні фото, ні відео з зустрічі немає. Того ж дня в ефірі "Першого каналу" транслювали сюжет, що Шойгу знову когось нагороджував, але показане відео було ідентичним тому, що відбувалося 11 березня. Та й на офіційному сайті відомства остання згадка про керівника датована 11 березня.

Після зникнення Сергія Шойгу в мережі пишуть, що він може перебувати в Чорнобаївці

Люди з його близького оточення подейкують, що Шойгу сильно прихворів, у нього почалися проблеми з серцем. Але підтвердження цьому немає. Одночасно в мережі жартують і припускають, що міністр може перебувати в місці, що стало могилою для безлічі солдатів РФ: "Він що, в Чорнобаївці?", - йдеться в Twitter.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Кремлі полетіли голови: генерал-лейтенанту РФ загрожує в'язниця за провал війни в Україні.

Також ми писали, що Путін скоро помре? З'явився провісник загибелі російського диктатора.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом