Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки"
Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки"

Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки"

Стало відомо про те, що популярне американське видання, яке спеціалізується на політичній журналістиці, опублікувала рейтинг найвпливовіших людей Європи.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Воно публікується щороку, і цього разу першість читачі вирішили віддати українському гаранту Володимиру Зеленському. З'явилася ця заява у вівторок, 22 березня.

Виходить, що тепер найвпливовішою людиною Європи є Володимир Зеленський. Онлайн-голосування "вибір аудиторії" оновило щорічний список найвпливовіших людей Politico-28, опублікований в грудні. До цього список очолював прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі.

Через кілька місяців, через події в Україні, читачам запропонували проголосувати знову, і вони погодилися.

Видання зазначило, публікуючи рейтинг, що він не такий, як багато політиків. З самого раннього ранку 24 лютого, коли почалися бої, він регулярно почав публікувати відеозвернення в соціальних мережах, і вирішувати важливі питання з самого центру столиці. Хоча, міг давно виїхати в безпечне місце зі своєю сім'єю.

"Він також виступив з потужними відеозверненнями в Конгресі США, парламенті Великобританії і Бундестазі Німеччини, адаптуючи кожен виступ до центрального постулату: Україна потребує більшої підтримки Заходу в її боротьбі проти Росії", - пише Politico.

Один з учасників опитування назвав його навіть маяком надії, що прагне миру, демократії та порядності.

Нагадаємо, що вже практично місяць Україна бореться з ворогом під назвою Росія. 24 лютого вони нещадно вторглися в країну, і почали повномасштабну війну.

Нагадаємо, що"випадковий" біженець Монатік виступить у Польщі з благодійним концертом, не всі в захваті

Раніше повідомлялося, що вУкраїні хочуть саджати до 12 років тих, хто показує техніку ЗСУ в мережі: знищення ТРЦ" Ретровіль " остання крапля

Також,вБілорусі розпочався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала РФ

Источник материала
Поделиться сюжетом