"Вони забуті жертви війни": Ольга Куриленко закликала допомагати дітям-сиротам
"Вони забуті жертви війни": Ольга Куриленко закликала допомагати дітям-сиротам

"Вони забуті жертви війни": Ольга Куриленко закликала допомагати дітям-сиротам

Французька акторка українського походження Ольга Куриленко знову підтримала Україну. Вона закликала допомагати українським дітям-сиротам, які постраждали від війни Росії проти України.

Знаменитість на своїй сторінці в інстаграмі оприлюднила відео, де показала кадри евакуації українських сімей, будні в бомбосховищах та заплаканих українських дітей, повідомляє 24 канал. Крім цього, вона дала посилання, за яким можна зробити пожертви.

Схожий допис акторки щодо пожертв був приблизно тиждень тому. Однак, до старого відео Куриленко додала нові кадри війни в Україні та подякувала всім за чудову роботу. Як відомо, зірка вже давно підтримує організацію "Надія та дім для дітей".

За словами Куриленко, зараз у 700 дитячих будинках перебувають 100 тисяч дітей, а це більше, ніж в дитячих будинках в Англії.

Як і ви, я намагаюся зрозуміти страждання мільйонів сімей, включаючи мою українську сім’ю, яка страждає від війни в Україні. Тож уявіть собі страждання зовсім самотніх дітей. Вони залишилися в гарячих точках, вони безголосі, забуті жертви цієї війни. Але ти можеш допомогти їм,
– сказала Куриленко.

"Зараз в Україні працює благодійна організація "Надія і житло для дітей". Завдяки їй дітей забезпечили речами першої потреби, такими як: їжа, вода, ковдри. Вони борються за те, щоб вивести дітей з лінії вогню і перевезти їх в безпечне місце. Вони рятують життя. І ви можете допомогти їм. Будь ласка, жертвуйте на www.hopeandhomes.org", – доповнила зірка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial)

Источник материала
Поделиться сюжетом