Помер Володимир Жириновський
Помер Володимир Жириновський

Помер Володимир Жириновський

У нього виявлили штамм "Омікрон"

Сьогодні стало відомо про смерть російського 75-річного політика Володимира Жириновського, відомого низкою скандальних заяв щодо України. З початку лютого голова ЛДПР перебував в лікарні. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Фото: Жириновський, glavcom
Фото: Жириновський, glavcom

Депутат Державної Думи Федеральних зборів РФ всіх скликань був госпіталізований до Центральної клінічної лікарні в Москві 2 лютого.

"У зв'язку з питаннями, що надходять, прес-служба МОЗ повідомляє, що Володимир Жириновський був госпіталізований 2 лютого в ЦКЛ з діагнозом Covid-"Омікрон", - повідомили в прес-службі міністерства охорони здоров'я Росії.

Скріншот
Скріншот

Як повідомили напередодні у російському ТАСС, 9 лютого стан Володимира Жириновського погіршився.

"Володимира Вольфовича госпіталізовано, перебуває в лікарні у тяжкому стані. <...> У Центральній клінічній лікарні, він там уже пару днів", - повідомив співрозмовник агентства.

Скріншот
Скріншот

Як повідомляє BBC News, останнім часом російський політик не з'являвся на публічних заходах, а також не було його ефірів і в партійних месенджерах.

Жириновський, фото: youtube
Жириновський, фото: youtube

Нагадаємо, Володимир Жириновський був керівником фракції Ліберально-демократична партія Росії (ЛДПР) у Державній думі більше 30 рокіу - з 21 грудня 2011 року.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader