1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Роман Зозуля: любов - це коли дружина купує дрони для наших захисників, а син готовий пожертвувати свої рації
Роман Зозуля: любов - це коли дружина купує дрони для наших захисників, а син готовий пожертвувати свої рації

Роман Зозуля: любов - це коли дружина купує дрони для наших захисників, а син готовий пожертвувати свої рації

Футболіст передав чергову партію допомоги для українських військових.

Нападник іспанської "Фуенлабради" Роман Зозуля продовжує активно допомагати українській армії під час війни з російськими загарбниками.

Футболіст виклав зворушливий пост на своїй сторінці в Facebook, в якому розписав, що для нього означає любов в умовах війни.

"Любов - це... коли я заходжу ввечері у нашу з дружиною спальню, а вона вибирає і купує дрони для наших захисників. Любов - це... коли мій 5-річний син готовий пожертвувати свої рації для наших воїнів. Щоправда вони іграшкові, але він цього не знає.

Любов - це... коли українці з Гонконгу, українська діаспора в Мадриді та благодійна організація "Ланцюжок добра" об’єднують свої зусилля і дві машини швидких, по вінця запаковані усім життєвонеобхідним, вирушають в Україну. Перша - для наших Героїв з "Азова", друга - прямує Героям у Миколаїв. Бо для них любов - це захищати Україну і очищати рідну землю від брудних чобіт рашистських окупантів.

Любов - це наша незламна віра у вільну, незалежну Україну і неймовірно крутих її дітей. Я дякую кожному, хто наближає нашу перемогу. Вона близько. Бо кожен робить свою справу з любов’ю", - написав Зозуля.

Любов - це…коли я заходжу ввечері в нашу з дружиною спальню, а вона вибирає і купує дрони для наших захисників. Любов -...

Опубліковано Романом Зозулею Неділя, 10 квітня 2022 р.

Раніше повідомлялося, що Зозуля спільно з ексочільником МОЗ Максимом Степановим передав бійцям ЗСУ на передову тисячу аптечок.

Читайте також:

Із козацьким оселедцем: Усик зробив патріотичну зачіску перед реваншем проти Джошуа

Відзначив перемогу: російський гонщик у Португалії показав нацистське вітання

Долучилися до ганьби: російські фігуристи виступили в пропагандистському шоу Плющенка на підтримку війни

Источник материала
Поделиться сюжетом