На Буковині перед судом постане чоловік, який п'яним поцупив авто
На Буковині перед судом постане чоловік, який п'яним поцупив авто

На Буковині перед судом постане чоловік, який п'яним поцупив авто

Нагадаємо, 20 лютого до поліції звернувся 19-річний житель села Долішній Шепіт та розповів, що невідома особа скористалася його незачиненим легковиком і незаконно заволоділа ним. Правоохоронці оперативно встановили особу порушника, затримали його та наразі завершили досудове розслідування. За скоєне зловмисникові загрожує до п’яти років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування слідчі поліції встановили, що 35-річний житель села Мигове, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, скористався відсутністю власника «ВАЗ-2108» та за допомогою ключів від свого автомобіля здійснив запуск двигуна цього транспортного засобу. Після скоєного чоловік поїхав додому.

У результаті проведеної оперативної роботи співробітники Вижницького районного відділу поліції протягом години встановили особу порушника та місце знаходження автомобіля. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури передали обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Теги по теме
полиция авто Черновицкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом