Судитимуть буковинця, який вдарив неповнолітнього і забрав у нього мотоцикл
Судитимуть буковинця, який вдарив неповнолітнього і забрав у нього мотоцикл

Судитимуть буковинця, який вдарив неповнолітнього і забрав у нього мотоцикл

Нагадаємо, 27 березня до поліції звернулася 42-річна жителька села Верхні Петрівці та повідомила, що невідомий вдарив її неповнолітнього сина і заволодів мототранспортом «Viper». Правоохоронці встановили особу зловмисника та завершили досудове розслідування. Порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування слідчі поліції встановили, що ввечері 27 березня на одній із вулиць села Чудей між двома хлопцями виникла словесна суперечка. Під час конфлікту 22-річний житель села Їжівці вдарив 16-річного юнака та угнав його транспортний засіб.

У результаті проведеної оперативної роботи співробітники відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції впродовж декількох годин встановили особу порушника та місце знаходження мотоцикла.

За клопотанням правоохоронців суд обрав зловмиснику запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури передали обвинувальний акт відносно фігуранта для розгляду до суду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Теги по теме
полиция Черновицкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом