В Юрківцях легковик з'їхав у кювет: травмувалися двоє чоловіків
В Юрківцях легковик з'їхав у кювет: травмувалися двоє чоловіків

В Юрківцях легковик з'їхав у кювет: травмувалися двоє чоловіків

20 квітня 2022 року до поліції надійшло повідомлення про аварію в селі Юрківці. За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Для з’ясування обставин дорожньо-транспортної пригоди на місці події працювали співробітники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького райуправління поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що 57-річний житель села Ржавинці, водій автомобіля «ВАЗ-2105», не впорався з керуванням та допустив з’їзд легковика в кювет. В результаті ДТП травмувалися двоє чоловіків. Їх госпіталізували до медичної установи, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У кермувальника лікарі діагностували забій грудної клітки та чола, а в 62-річного пасажира, жителя села Погорілівка, травму грудної клітки та перелом ребра.

Слідчі поліції внесли відомості про вказану автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Теги по теме
полиция ДТП Черновицкая область пострадавшие
Источник материала
Поделиться сюжетом