Сильні молитви на Великдень: як попросити у Бога миру, захисту і міцного здоров'я
Сильні молитви на Великдень: як попросити у Бога миру, захисту і міцного здоров'я

Сильні молитви на Великдень: як попросити у Бога миру, захисту і міцного здоров'я

У неділю, 24 Квітня, багато народів по всьому світу відзначають велике церковне свято - Великдень, в який віруючі згадують чудове воскресіння Сина Божого. Відомо, що в цей світлий день молитви мають особливу силу і здатні творити чудеса. Так як в 2022-му році українці зустрічають свято у військових умовах, особливо важливо підтримати свою країну духовно, помолившись і попросивши у Бога миру.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Читати молитву потрібно в особливих умовах. Існує всього декілька простих правил. Віддатися таїнству можна як церкви, так і вдома. Робити це потрібно перед іконою. Молитися вдома краще поодинці, в порожній кімнаті, і тоді Господь вас обов'язково почує.

Молитва. Фото: Галерея Київ. Чудотворна ікона
Молитва. Фото: Галерея Київ. Чудотворна ікона

Молитва за мир в Україні

Боже, Творцеві і Отче всіх людей, ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм мир. Пробуди в них щире прагнення до розуміння і єдності. Допоможи їм прощати один одному те зло, яке вони завдавали і продовжують завдавати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати в справі миру, поважаючи права кожної людини в злагоді з твоєю волею. Очисти їх серця від усякого образи і ненависті. Збережи всі народи від гордині, егоїзму і міжнаціональної ворожнечі.

Нехай всі народи усвідомлюють свій обов'язок піклуватися про мир і рішуче встануть на шлях єдності, з любов'ю співпрацюючи один з одним.

Благослови, Боже, тих, хто присвячує себе великій справі творіння світу. Нехай буде завжди благословенне Твоє святе Ім'я і нехай прийде в наші душі і на наші землі Твоє Царство справедливості, миру і злагоди. Амінь

Молитва на Великдень на удачу і захист від зла

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. У святу неділю Ісус Христос воскрес, людям всім велику надію і радість дарувавши. Відтепер, Господа нашого всі християни прославляють, слава про нього шириться від землі до небес. Силою своєю і милістю своєю незмірною він сьогодні нас рабів Божих оберігає і опікується. Чує він наші молитви і все їх приймає, від всяких Бід рятує. Почуй і мене, Господи, допоможи мені, спаси мене і захисти мене від негараздів і бід відтепер і на віки віків. Амінь

Молитва на здоров'я

Господи Всемогутній, Господи милостивий, Господи справедливий, допоможи мені, рабу Божому, благослови світлою Пасхою. Наповни мене і моїх близьких енергією світлих святкових днів. Нехай очистять мою душу світлі радісні сльози. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Почуйте моє звернення всі вищі небесні сили. Моліться про благополучному життєвому шляху всіх нас грішних рабів Божих (назвати імена людей). Закрийте мене і моїх близьких від злоби людської і недобрих помислів недругів, приборкайте лють і гнів, бурхливі в світі, що оточує нас. Раттю своєю святою і справедливою оточіть нас, даруйте нам згоду і спокій. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Молитва, скріншот: YouTube

Нагадаємо, Володимир Зеленський привітав українців з Великоднем, пообіцявши гучну перемогу над орками: "Ніщо не зможе подолати"

Як повідомляв Знай.uа, головні традиції і заборони на Великдень: не поминати покійних, не викидати залишки зі столу

Також портал Знай.uа писав, комендантська година на Великдень в Україні: як впоратися без походу до церкви, розклад богослужінь онлайн


Теги по теме
Пасха
Источник материала
Поделиться сюжетом