Кількість конфліктів на Великодні свята на тлі війни змінилась - Єнін
Кількість конфліктів на Великодні свята на тлі війни змінилась - Єнін

Кількість конфліктів на Великодні свята на тлі війни змінилась - Єнін

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Міністерство внутрішніх справ фіксує зменшення кількості конфліктів на Великодні свята в Україні. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх Справ Євген Єнін сьогодні в ефірі всеукраїнського телемарафону, пише УНН.

Деталі

Єнін зазначив, що той рівень конфліктів, який мав місце в період Великодніх свят є значно нижчим ніж за аналогічний період минулого року.

Він уточнив, що було зафіксовано буквально кілька міжконфесійних конфліктів. За їх фактом поліція внесла відомості про хуліганство та оформлено адміністративні протоколи про вчинення дрібного хуліганства.

Цитата

"Хотів би подякувати насамперед нашим правоохоронцям, 13,5 тис. яких забезпечували правопорядок, мир і безпеку поблизу православних храмів на території України. Зокрема, богослужіння відбувалося в приблизно 13,6 тис. храмах. І завдяки ефективній роботі правоохоронців і високому рівню свідомості наших громадян, незалежно від конфесій ми обійшлися майже без проблем і пригод", — розповів перший заступник міністра.

Раніше

Правоохоронці минулого тижня закликали вірян бути особливо пильними на Великдень, адже ворог може влаштувати провокації.

Теги по теме
МВД Пасха
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны