Коли ворог готувався до нападу, юні чернівчани виготовляли Тризуби
Коли ворог готувався до нападу, юні чернівчани виготовляли Тризуби

Коли ворог готувався до нападу, юні чернівчани виготовляли Тризуби

Напередодні Дня Державного герба України, яке відзначають 19 лютого, студійці гуртка «Арт-терапія» Чернівецького міського палацу дітей та юнацтва виготовляли Тризуби. У хід йшло все: фломастери, пластилін, бісер, кольоровий папір. Буквально після одного заняття можна було організовувати яскраву міні-виставку. Ось що розповідають про творчі роботи самі діти.

- Мене звуть Аня, я зліпила герб України. За основу взяла прапор і виліплювала цю роботу десь тиждень. Спершу я виліпила себе в жовто-блакитному одязі україночки, потім – самий прапор і колоски, які розташувала за порядком герба. І вгорі додала синій колосок. Я робила це в різних місцях і мені це дуже подобається, - розповідає дев’ятирічна Анна.

А семирічний Михайло з неабиякою впевненістю зауважив:

- Україна – це відважні воїни. Ми сьогодні говоримо на тему герби і я дізнався, що вони зображені на багатьох малюнках, монетах, картинах і всього, що лише можна. Україна славиться цим. Ці герби дуже були відомими. А ось і моя нова робота, яку намалював сам. Оскільки ми багато говорили про Україну, то я захотів намалювати герб, прапор, колосок і блакитне небо.

А тепер, після повномасштабного вторгнення рф в Україну, діти наближають мир та Перемогу

Допомогли придбати авто для ЗСУ

Нещодавно чернівецькі діти своєю творчістю підтримали благодійну акцію збору коштів на придбання автомобіля для ЗСУ. Їхні знакові та талановиті роботи роздрукували на футболках. І цей предмет одягу настільки сподобався гостям заходу, що його розкупили у перший же день, немов гарячі пиріжки.

- Діти, за підтримки дорослих, також можуть наближати нашу Перемогу. Рада плекати справжню плеяду творців нашої майбутньої могутньої України. Кожен з них - творча яскрава особистість. Зауважу, що всі футболки із зображенням дитячих малюнків були продані і організаторам акції вдалося зібрати необхідну суму для одного авто для ЗСУ. Тож дякую дітям та батькам за вагомий внесок, - підсумовує Світлана Крачило, керівниця гуртка «Арт-терапія» Чернівецького міського палацу дітей та юнацтва.

Теги по теме
Вооруженные силы Украины Дети новости Черновцов Черновцы
Источник материала
Поделиться сюжетом