Нацбанк послаблює обмеження на купівлю валюти: що зміниться для українців
Нацбанк послаблює обмеження на купівлю валюти: що зміниться для українців

Нацбанк послаблює обмеження на купівлю валюти: що зміниться для українців

Національний банк України заявив про послаблення обмежень на купівлю валюти, які були введені у зв'язку з воєнним станом. Про це йдеться в повідомленні пресслужби НБУ в соцмережі facebook.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

НБУ поступово послабить деякі обмеження у фінансовій сфері, введені раніше у зв'язку з воєнним станом. Так, з 22 квітня страховим компаніям дозволено купувати іноземну валюту з метою перерахування коштів за певними видами страхування. Дозволено купувати іноземну валюту для виплат з медстрахування в інших країнах.

Нацбанк, зима - фото Знай.ua

Як зазначили в Нацбанку, є у вигляді операції зі здійснення страхової виплати за договорами страхування виїжджаючих за кордон осіб на рахунки асистуючих компаній-нерезидентів.

Валюта. Фото: скрін youtube

У зв'язку з цим клієнтів, які оформили договір медичного страхування і виїхали за кордон чекають зміни. Якщо раніше через валютні обмеження їм було потрібно самим оплачувати медпослуги, після чого страховик відшкодовував розтрати, то тепер самостійно нічого платити не потрібно.

Раніше Знай писав, село в Київській області пішло під воду після початку російської агресії: місцеві були змушені прорвати дамбу.

Також наш портал повідомляв, чи зобов'язані школярі відвідувати онлайн-уроки під час війни: батькам дали вичерпну відповідь.

Крім того, наш портал інформував, що Національний банк розповів про важливі зміни в платежах українців: приємно здивовані.

Теги по теме
Нацбанк
Источник материала
Поделиться сюжетом