На Одещині чоловік торгував неіснуючим бензином і товарами для військових
На Одещині чоловік торгував неіснуючим бензином і товарами для військових

На Одещині чоловік торгував неіснуючим бензином і товарами для військових

На Одещині поліцейські викрили 23-річного жителя Роздільної, який підозрювався  у шахрайстві з продажем пального та військової амуніції.

Про це повідомляє Національна поліція.

Молодий чоловік спеціально створив сторінки у соціальних мережах, де розміщував оголошення про торгівлю дизелем, бензином, бронежилетами, касками, аптечками, формою та іншим військовим спорядженням.

Замовлення можна було здійснити по передоплаті. Але насправді товару в зловмисника не було, і, щойно знаходилися довірливі громадяни, він отримував від них на картку гроші й зникав.

Від махінацій чоловіка постраждала 32-річна одеситка, яка хотіла придбати дизпаливо, перерахувавши на картку зловмисника п’ять тис. грн.

Коли жінка зрозуміла, що натрапила на шахрая, звернулася до поліції.

Related video

Зловмисника встановили оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області і передали його слідчим територіального підрозділу поліції.

Під процесуальним керівництвом окружної прокуратури правоохоронці повідомили чоловіку про підозру в шахрайстві, передбаченому частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі поліцейські встановлюють осіб, які стали жертвами шахрая.

За скоєне йому загрожує від трьох до восьми років ув’язнення.

Читайте
Хотів попередити сусідів: стало відомо про останні хвилини життя підлітка з Одеси
Теги по теме
Одесса
Источник материала
Поделиться сюжетом