Масштабна ДТП з автобусом на Рівненщині: у поліції уточнили, що загинуло 26 осіб
Масштабна ДТП з автобусом на Рівненщині: у поліції уточнили, що загинуло 26 осіб

Масштабна ДТП з автобусом на Рівненщині: у поліції уточнили, що загинуло 26 осіб

КИЇВ. 4 травня. УНН. У ДТП на автодорозі "Київ-Чоп" у Рівненській області через зіткнення мікроавтобуса, бензовоза та автобуса загинули 26 осіб. Про це повідомляє поліція Рівненської області, пише УНН.

Цитата

"Всього у ДТП загинуло 26 осіб: 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуса та автобуса). Травмувалося 12 осіб: 11 – пасажирів автобуса та водій бензовозу", - зазначається в повідомленні.

"Поліцейські, рятувальники, судові експерти СМЕ та НДЕКЦ завершують огляд місця події, ідентифіковують загиблих, утім анкетні дані трьох осіб поки не встановлені", - йдеться в повідомленні.

Деталі

В поліції зазначили, що наразі відомо:

  • водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, який спричинив ДТП, здійснював маневр обгону іншого ТЗ, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із бензовозом;
  • особа загиблого кермувальника мікроавтобуса поки не встановлена;
  • на момент ДТП у салоні автобуса Setra, який прямував до Польщі, перебувало 34 пасажири та один водій. З’ясувалося, що іще один пасажир мав сідати у місті Броди, а другий водій — у Львові.

Окрім того, повідомляється, що усі пасажири — віком від 17-ти до 69-ти років. Наймолодшому 12 травня мало виповнитися 18 років. Всі учасники ДТП із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей.

Триває досудове розслідування за частиною 3 статті 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження та загибель кількох осіб.

У поліції додали, що рух на цій ділянці дороги повністю відновлено.

Доповнення

На автодорозі "Київ-Чоп" у Рівненській області через зіткнення бензовоз, автобус та легковик загорілися. Спочатку повідомляли про 16 загиблих осіб.

Згодом Антон Геращенко повідомив, що кількість загиблих у ДТП на Рівненщині зросла до 27.

Теги по теме
ДТП
Источник материала
Поделиться сюжетом