Кішка Шафа, яку врятували після обстрілу у Бородянці, знайшла новий дім
Кішка Шафа, яку врятували після обстрілу у Бородянці, знайшла новий дім

Кішка Шафа, яку врятували після обстрілу у Бородянці, знайшла новий дім

Кішці Шафі, якій вдалося вціліти після артобстрілу у Бородянці, знайшли новий дім. Про це повідомили у благочинній службі порятунку тварин "Зоопатруль".

"Киця Шафа сьогодні вперше прокинулася вдома! Вдома в себе та своїх рятівників, де тепло, сито, а найголовніше — де тебе люблять і нізащо не покинуть, навіть коли за вікном літатимуть ракети. Побажаємо удачі Шафі на новому етапі життя! Вона на це заслужила", — йдеться у дописі організації.

Для Шафи започаткували й власний акаунт в інстаграмі. Наразі у кіці вже майже 10000 підписників. На своїй сторінці Шафа ділиться новинами зі свого життя, постить меми та насміхається з русні. Серед її дописів також можна знайти корисну інформацію про те, як допомогти "Зоопатрулю".

Нагадаємо, раніше у квітні волонтерка побачила кішку на краї однієї зі зруйнованих квартир 7 поверху розбомбленого будинку, куди ще в березні влучила ракета, й звернулася до служби порятунку тварин. Протягом кількох годин ДСНС Бородянки й Ірпеня за допомогою спецтехніки рятували життя покинутій улюблениці, яка дивом протрималася майже два місяці. Ветеринари повідомили, що киця здорова й їй приблизно 10 років. після опитування в інстаграмі волонтери назвали її Шафою на честь кухонних меблів, яка тримались на стіні повністю зруйнованої квартири після влучення в будинок ракети.

Читайте також:

Режисер "007: Не час помирати" Кері Фукунага привіз корм тваринам харківського притулку.

В Україні створили сервіс Adopt pets of Ukraine: шукають новий дім покинутим тваринам.

Кішка Шафа
Источник материала
loader
loader