Між Києвом та Полтавою відновили порушене на тлі війни сполучення
Між Києвом та Полтавою відновили порушене на тлі війни сполучення

Між Києвом та Полтавою відновили порушене на тлі війни сполучення

КИЇВ. 9 травня. УНН. Між Києвом та Полтавою відновили сполучення однією з ключових у країні трасою М-03, де раніше було зруйновано міст, повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков у Facebook, пише УНН.

Цитата

"Сполучення між Києвом та Полтавою дорогою М-03 відновлено. На Київщині поблизу села Борщів побудували тимчасову об'їзну дорогу поруч зі зруйнованим мостом", - повідомив міністр.

Деталі

Зі слів голова Мініфраструктури, тимчасовий об’їзд відповідає параметрам дороги третьої категорії та розрахований не лише на легковий, але і на вантажний транспорт. "Це критично важливо – адже магістраль М-03 є однією з ключових у країні", - зазначив він.

"Поки в країни триває війна, логістичні зв'язки на звільнених територіях налагоджуємо завдяки тимчасовим об'їзним шляхам та переправам. Вони не лише забезпечують доставлення вантажів у постраждалі куточки, але й допомагають налагоджувати та відновлювати життєдіяльність населених пунктів, звільнених з російської окупації", - вказав міністр. 

І додав, що на Київщині вже вдалося відновити рух на усіх зруйнованих переправах, окрім тих, які потребують розмінування.

Доповнення

4 травня сполучення Київ – Житомир було повністю відновлено по Варшавській трасі.

Теги по теме
Киев Дороги
Источник материала
Поделиться сюжетом