Нова депутатська група створена у Харківській обласній раді
Нова депутатська група створена у Харківській обласній раді

Нова депутатська група створена у Харківській обласній раді

КИЇВ. 10 травня. УНН. Депутати обласної ради ухвалили звернення Харківської обласної ради до мешканців області, Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України про засудження агресії російської федерації та підтримку територіальної цілісності і незалежності України, а також внесли зміни до регламенту Харківської обласної ради VIII скликання, повідомляє УНН.

Деталі

Під час пленарного засідання голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко поінформувала депутатський корпус про вихід з фракції "Опозиційної платформи – За життя" 14 депутатів обласної ради: Мальованого Богдана, Бакманян Армена, Прядко Максима, Северінова Артура, Літвінова Ростислава, Естеровської Світлани, Коробко Тетяни, Абрамова Віталія, Малиша Андрія, Ніколаєнко Антона, Діденко Олександра, Стронова Андрія, Лесика Олексія.

Повноваження голови фракціії також склав Гладоскок Сергій.

Разом з цим, у Харківській обласній раді утворено депутатську групу "Відновлення України", до якої увійши 12 депутатів обласної ради: Гладоскок Сергій, Бакманян Армен, Прядко Максим, Северінов Артур, Літвінов Ростислав, Естеровська Світлана, Коробко Тетяна, Абрамов Віталій, Малиш Андрій, Ніколаєнко Антон, Діденко Олександр та Стронов Андрій.

Головою депутатської групи обрано Гладоскока Сергія.

Відповідно до розпорядження голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко від 07.05.2022 р. № 34 пленарне засідання було проведено в режимі відеоконференції.

"Що стосується новоствореної групи – хочу, щоб це стало черговим сигналом агресору про те, що тут він не знайде жодної підтримки; що усі наші політичні сили насправді бачать нашу область невід’ємною частиною України, а Україну – незалежною і вільною", – сказала голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

Теги по теме
Харьков и Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны