Окупантів змушують повертати гроші, отримані за легкі поранення – перехоплення СБУ
Окупантів змушують повертати гроші, отримані за легкі поранення – перехоплення СБУ

Окупантів змушують повертати гроші, отримані за легкі поранення – перехоплення СБУ

КИЇВ. 16 травня. УНН. Керівництво росії почало відбирати у окупантів гроші, які раніше видали за поранення. Про це йдеться в новому перехопленні СБУ, передає УНН.

Цитата

"25 марта пацаненка в плечо ранило, ну, легко, осколком просто чуть-чуть. Его увезли в госпиталь. Через пару дней выплатили 3 миллиона. А в апреле, 29 апреля, он вернулся сюда обратно, уже нормальный, заживший. И у него эти 3 миллиона забрали, аргументируя тем, что ранение легкое", – розповідає загарбник своїй матері.

Деталі

Зазначається, що окупант радить матері передати цю інформацію своєму знайомому "еб*ану", який також отримав поранення в Україні і вже планує витратити ці гроші.

"Не надо деньги тратить пока. Потому что после войны будут разбираться, поднимать степень ранения. И у кого степень ранения первая или вторая, будут отнимать половину суммы, как минимум", - говорить окупант.

"Виходить, що єдине грошове заохочення, яке залишилося в армії загарбників – виплати за смерть. Та чи знадобляться вони їм "на тому світі"? Майже 28 тис. загиблих окупантів ніколи не зможуть відповісти на це запитання", - зазначають в СБУ.

Доповнення

В СБУ раніше повідомляли, щоб приховати втрати рф на війні в Україні, вбитих російських окупантів записують до переліку "безвісти зниклих". Тіла складають на імпровізованих звалищах, де гори трупів сягають двох метрів заввишки.

Теги по теме
Украина Россия война СБУ выплаты
Источник материала
Поделиться сюжетом