ППО знищила запущену в бік Одеси ворожу крилату ракету типу "Х" - ПК "Південь"
ППО знищила запущену в бік Одеси ворожу крилату ракету типу "Х" - ПК "Південь"

ППО знищила запущену в бік Одеси ворожу крилату ракету типу "Х" - ПК "Південь"

КИЇВ. 16 травня. УНН. Українська ППО сьогодні опівдні знищила запущену у напрямку Одеси російську крилату ракету типу "Х", з посиланням на дані служби зв’язків з громадськістю повітряного командування "Південь" пише УНН.

Цитата

"16 травня, опівдні, воїнами повітряного командування "Південь" виявлена та знищена крилата ракета типу "Х", яка була випущена винищувачем російських окупантів у напрямку міста Одеси", - йдеться у повідомленні ПК "Південь" у Facebook.

Доповнення

Також в ОК "Південь" повідомили, що внаслідок ракетного удару по Одещині ворожими літаками стратегічної авіації, про який повідомлялося раніше сьогодні, було уражено об'єкт туристичної інфраструктури, зруйновано в тому числі і кілька сусідніх приватних будівель.

"Загальна площа становила близько 500 кв. м. Пожежу на площі понад 70 кв. м оперативно ліквідовано підрозділами ДСНС.

"Ворог продовжує атакувати пошкоджений і непрацюючий міст через Дністровський лиман. Але влучає у мирних мешканців. Постраждали 4 людини, серед яких важко поранена 5-річна дівчинка. Їх оперативно направлено в лікарню, надається допомога", - сказано у повідомленні ОК "Південь".

На місці влучання працює слідчо-оперативна група. Подію кваліфіковано як порушення законів та звичаїв війни, передбачене статтею 438 Кримінального кодексу України. Триває процес збору доказів злочину рф проти України.

Теги по теме
Одесса
Источник материала
loader
loader