Міноборони стабілізувало постачання амуніції українським військовим: працюють на резерв
Міноборони стабілізувало постачання амуніції українським військовим: працюють на резерв

Міноборони стабілізувало постачання амуніції українським військовим: працюють на резерв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Міністерство оборони України стабілізувало постачання амуніції українським військовим. Заступниця міністра оборони Ганна Маляр під час брифінгу повідомила, що робота відомства направлена на те, щоб в армії був постійний резерв, передає УНН.

Цитата

“Станом на зараз Міністерство оборони вийшло на стабільне постачання засобів амуніції для Збройних Сил України. І ми намагаємося працювати таким чином, щоб постійно був резерв”, – сказала Маляр.

Деталі

Заступниця міністра проінформувала, що за контрактами Міністерства оборони до Збройних Сил України поставлено більше 23 тисяч одиниць бронежилетів, більше 21 тисячі шоломів, більше 19 тисяч комплектів форменного одягу, і більше 6 тисяч пар взуття. Сьогодні також очікується ще надходження від 5 до 7 тисяч бронежилетів.

“Потрібно розуміти, що таке надходження: це, коли Міністерство оборони передає зазначені позиції підрозділам сил логістики. Це означає, що поставка, про яку я тільки що сказала, вона вже розвантажена, пройшла кордон, і вона облікована. Ми закуповуємо не тільки готові бронежилети. Ми закуповуємо так само пластини, і замовляємо жилети, щоб максимально швидко і ефективно забезпечити індивідуальним захистом наших військових”, – пояснила Маляр.

Вона також зазначила, що російська армія намагається знищити запаси. Логістичні об’єкти піддаються ракетним обстрілам.

“Тому нами вживаються заходи щодо убезпечення ресурсів. Звісно, що ми не можемо говорити, які саме. Але саму загрозу нашим запасам суспільство повинно розуміти”, – сказала речниця.

Додамо

Цієї ночі російські окупанти здійснили найбільшу ракетну атаку на Львівщину – влучили в об’єкт інфраструктури регіональної філії "Львівська залізниця" у Яворівському районі.

Теги по теме
Украина военные Минобороны
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны