Олексій Арестович поділився новим прогнозом, в черговий раз дав надію українцям: "Не раніше..."
Олексій Арестович поділився новим прогнозом, в черговий раз дав надію українцям: "Не раніше..."

Олексій Арестович поділився новим прогнозом, в черговий раз дав надію українцям: "Не раніше..."

Стало відомо про те, що українська армія може бути готова до активного контрнаступу ближче до середини липня. Саме тоді у нас з'явиться шанс повернути контроль над усіма територіями.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це стало відомо завдяки новій заяві радника офісу президента України Олексія Арестовича.

Олексій Арестович, фото: Facebook

За новими прогнозами чоловіки, які оновлюються кожні кілька тижнів, Україна, а зокрема Збройні сили будуть готові до активного контрнаступу, а саме до повернення наших територій назад під контроль країни, ближче до середини липня.

Карта бойових дій, фото: Міноборони СБ

Трапиться це відразу після того, як ми отримаємо необхідну кількість важкого озброєння від наших партнерів.

"Перша серйозна зброя, думаю, приїде не раніше липня. Точніше, в серйозних кількостях. Треба правильно розуміти. Йти воно буде і раніше, але от як би. Не раніше липня", - заявив радник глави ОП.

ЗСУ, фото: скріншот з відео

Раніше чоловік зазначав, що російська армія за три місяці війни втратила близько третини армії. Все заради Попасної, Херсона, а також виходу на кордон Луганської області. На всіх інших ділянках, включаючи Київ і Харків, вони зазнали поразки. Ці битви були виграні, і зовсім скоро прийде час для звільнення інших територій. Ми обов'язково знову повернемо під контроль весь Донбас і Крим, але для цього нам потрібна допомога партнерів.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

"Я просто знаю, яка у нас там оборона, вони не пройдуть, їм не вистачить сил і засобів, як їх не кидай, цих нещасних резервістів, яких вони там закликають, підготували - кинули. Чотири дні підготовки. Ось і все. Це крах взагалі-то. А крах ми дополіруємо, коли перейдемо в контрнаступ. Тому вони можуть взяти ще два села. Це нічого не змінить. Тому ми все повернемо назад, додому, включаючи Крим і Донбас", - сказав Арестович.

Нагадаємо, що українські бійці вміло знищили склад з боєприпасами ворога, навівши артилерію точно на ціль: залишили лише жменьку попелу

Раніше повідомлялося, що Михайло Федоров показав, як у Росії реагують на смерть окупантів їхні близькі

Також, що окупанти рф почали погрожувати своїм дружинам, робитимуть все те, що в Україні

Источник материала
Поделиться сюжетом