Опубліковано рейтинг 15 найкращих телефонів за версією ACSI
Опубліковано рейтинг 15 найкращих телефонів за версією ACSI

Опубліковано рейтинг 15 найкращих телефонів за версією ACSI

Організація American Customer Satisfaction Index (ACSI) опублікувала прес-реліз, присвячений задоволеності американців тими чи іншими брендами та пристроями. Нас із вами у цьому документі найбільше цікавлять смартфони.

І тут лідером став Samsung Galaxy S20 Ultra. Можна було б сказати, що це несподівано, тому що в США все ж таки Samsung з продажів приблизно вдвічі програє Apple, але насправді роком раніше в аналогічному списку також лідирував апарат Samsung, а два роки тому смартфони компанії займали всі перші три місця.

Лідером став флагман 2020 року, який на момент виходу лаяли за різні недоліки та особливості. На другому місці несподівано розмістився невідомий за межами США LG Aristo 3. Понад те, це бюджетний смартфон 2019 року на SoC Snapdragon 425! Яким чином він взагалі потрапив до списку лідерів, неясно. Замикає трійку лідерів iPhone 11 Pro Max.

Також у списку лідерів є HTC U12+, Pixel 4 та iPhone XR. Загалом список вийшов максимально різноманітним. Якщо ж говорити про бренди, тут Samsung та Apple ділять перший рядок рейтингу з 80 балами у кожної. Також у п’ятірку увійшли Google, Motorola та LG. Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом