Фото Ореста з "Азовсталі" відправлять в усі парламенти Європи та світу
Фото Ореста з "Азовсталі" відправлять в усі парламенти Європи та світу

Фото Ореста з "Азовсталі" відправлять в усі парламенти Європи та світу

КИЇВ. 20 травня. УНН. Верховна Рада відправить фото захисника Маріуполя Дмитра Козацького "Ореста" з виставкою в усі парламенти Європи та світу. Про це у Facebook написала віце-спікер українського парламенту Олена Кондратюк, пише УНН.

Цитата

"Коли кожна фотографія розповідає більше ніж вона здатна. Коли за кожним зафіксованим у просторі і часі моментом: ціла історія, людська доля, біль і хоробрість, жертовність і незламність та подвиг, подвиг в ім'я України і перемоги світла над темрявою, добра над злом… Верховна Рада відправить ваші фото з виставкою в усі парламенти Європи та світу, які на стороні України", - написала Кондратюк, коментуючи останній наразі пост "Ореста" у соцмережі.

Деталі

Вона зазначила, що Козацький - студент спеціальності "Політологія" Національного університету "Острозька академія", а також "очі Азовсталі".

"Саме репортажі і світлини Дмитра з Маріуполя та Азовсталі облетітили усі міжнародні медіа і сайти, розповідаючи світові правду про оборону заблокованого російськими окупантами міста та подвиги його героїчних українських захисників і захисниць", - зауважила віцеспікер.

Нагадаємо

20 травня захисник Маріуполя Дмитро Козацький "Орест" опублікував у своїх соцмережах світлини зі зруйнованої російськими окупантами "Азовсталі".

"Ну от і все. Дякую з прихисток, "Азовсталь" – місце моєї смерті і мого життя. До речі, поки я буду в полоні, залишу вам фото в найкращій якості, відправляйте їх на всі журналістські премії і фотоконкурси, якщо щось виграю, після виходу буде дуже приємно. Дякую всім за підтримку. До зустрічі", – написав Дмитро.

Теги по теме
Украина фото
Источник материала
Поделиться сюжетом