Відома справжня потужність Sony PlayStation 6
Відома справжня потужність Sony PlayStation 6

Відома справжня потужність Sony PlayStation 6

Найпросунутішою консоллю компанії Sony в даний час є PS5, але вже незабаром такою виявиться PS5 Pro. Проте вже через кілька років на ринок вийде така новинка, як PS6, запропонувавши по-справжньому дивовижну продуктивність і, крім того, низку інших особливостей, якими вона приємно порадує всіх та кожного. Консолі буде чим приємно порадувати абсолютно кожну людину, тому що вона отримає обчислювальну потужність на рівні 35 – 40 терафлопс, що зробить її приблизно вчетверо потужнішим за доступне нині у продажу покоління. Новинка має величезну потужність, яка дозволить їй забезпечувати роботу ігор у роздільній здатності високої чіткості 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті до 240 кадрів в секунду.

Крім того, Sony PlayStation 6 має окремий апаратний модуль, що відповідає за роботу системи трасування променів нового покоління. На практиці це означає, що включення або вимкнення такої опції в налаштуваннях будь-яких ігор не впливатиме на загальну якість графіки, на частоту кадрів та на продуктивність, оскільки за роботу такої можливості у відповіді виявиться окреме додаткове залізо. Крім того, новинка має твердотільну пам’ять SSD об’ємом 2 ТБ, а швидкість передачі даних при цьому перевищить 3000 МБ/с, що дозволяє миттєво запускати відеоігри. Однак не варто розраховувати на те, що на накопичувач цієї приставки помістяться десятки відеоігор, тому що цього гарантовано не станеться.

З релізом PS6 обсяг ігор зросте до кількох сотень гігабайт, а значить, на накопичувач поміститься не більше десятка проектів, або ще менше. Разом з новою ігровою приставкою компанія Sony збирається випустити ігровий контролер DualSense другого покоління, який отримає інший зовнішній вигляд, покращену ергономіку, вбудований екран, сенсорну панель на тильній частині, покращені датчики та сенсори, а також інші особливості, сукупність всіх з яких зробить це даний. геймпад є максимально привабливим. Він увійде в комплект поставки Sony PlayStation 6, однак його також можна придбати окремо за додаткову плату. Офіційна презентація нової консолі очікується у 2024 році, а її продажі можуть розпочатися вже у 2025 році.

Источник материала
Поделиться сюжетом